Phoenix markasıyla ilgili bir kaç soru

KeremB

Kilopat
Daha fazla  
İyigünler forum sakinleri başlıkdada recep baltaş ve ali güngür öncelerde bi phoenix marka bilgisayar tanıtmışdı sitelerinde baktıgım zmana obliyon adını verdikleri bi kasa gördüm ve ücreti 3.500 tl sizce bu marka güvenilirmi yada o parçalara 3,500 lira verilirmi beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

• Intel Core i5-4690 3.5GHz İşlemci
  • MSI B85M Gaming Military Class Anakart
  • G-Skill Ripjaws 8GB (2X4) 1600MHz CL9 Ram
  • Gainward GTX 970 GDDR5 4GB Ekran Kartı
  • Samsung 850 EVO 120GB 540MB Okuma / 520MB Yazma SSD
  • Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM Harddisk
  • Fractal-Design Integra R2 80+ Bronz 650W Güç Kaynağı
  • Corsair H75 Sıvı Soğutma
  • Fractal-Design Define R4 Mini Kasa
  • Güç Kaynağı Makaron Kablolama

www.phoenix.com.tr: Yüksek Seviye Oyun Bilgisayarı | Oblivion Serisi buda incelemesi

Bence verilmez çünki overclock yapılmayan bir işlemciye sıvı soğutma gereksiz ve kasalarında bulunan ekran kartının özel soğutması yok diye biliyorum.Kendin toplarsan daha iyi bir sistem toplayabilirsin diye düşünüyorum.

Toplama bilgisayar daha iyidir.

Ara Toplam2.557,79 TL
Toplam KDV460,40 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.018,19 TL
[TBODY] [/TBODY]
Bu sistemi alın hem daha ucuz.

Bu sitemle paylaştıgım sistemi bir tutmak ben size bana bilgisayar toplayın demedim sadece düşencelerinizi sordum

Aynı donanımda toplama alırsanız sıvı soğutma (352 TL) ve anakart (380 TL) ile birlikte 3963 TL civarı oluyor. Yani alabilirsiniz. Ama toplama bilgisayarı toplamanında ayrı zevki vardır

Sıvı soğutma gereksiz diyenler olmuş. Kasa küçük ve hava sirkülasyonu yok yani gerekli.

Ve bu arada Phoenix alabilirsiniz. İçindeki parçalar kalitelidir. Garantide başınız ağrımaz ve sıkıntı çıkarmaz.

Toplama yaparsa o kasayı kullanmaz ve de sıvı soğutmaya gerek duymaz.
Kişi tercihine kalmış. Toplama yaparsa garantide başı ağrıyacak olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…