Cry-Z Hectopat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #11 Aydın K dedi: Bu kasa daha çok " kim bilgisayar toplayacak ya " diyenler için ideal. Casper vb. markaların işini daha iyi yapanı desek yanlış olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Bence Casper'dan daha kaliteli değil, çok daha kaliteli.
Aydın K dedi: Bu kasa daha çok " kim bilgisayar toplayacak ya " diyenler için ideal. Casper vb. markaların işini daha iyi yapanı desek yanlış olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Bence Casper'dan daha kaliteli değil, çok daha kaliteli.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #12 Bana kalırsa Oblivion alın rahatınıza bakın derim.
E Erdem25 Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2015 #13 Bence alabilirsin kardeşim başkalarına bakma sen. Ama dersen ki ben kendim toplicam ögrenicem o zevki ben yaşıcam ona bir şey diyemem.
Bence alabilirsin kardeşim başkalarına bakma sen. Ama dersen ki ben kendim toplicam ögrenicem o zevki ben yaşıcam ona bir şey diyemem.