Phoenix Oblivion mu ? Toplama Sistem mi?

Toplama Sistem mi? Phoenix Oblivion mu?

• Phoenix Oblivion

Oy: 29 63,0%
  • Toplama Bilgisayar

Oy: 17 37,0%

• Oy verenlerin toplamı
    46

baran9002

Hectopat
Daha fazla  
Ben TEOG' dan sonra (önümüzdeki hafta) bir bilgisayar alacağım. Bu benim ilk bilgisayarım olacağı için heyecanlıyım. Size danışmak istedim.

Monitör de alacağım doğal olarak bu yüzden toplama sistem derseniz monitör dahil önerirseniz sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Kardeşim yaşın küçük, toplamaya bulaşma derim bilen birisi yoksa çevrende. Eline gözüne bulaştırabilirsin, pinler falan kırılır. Anakarta bağlantıları yanlış yaparsın, başın ağırır. Bozulma riski yada servis ile vakit kaybetmeni önermem. Phoenix'in chipset ve ekran kartını ne kadar beğenmesemde, Casper gibi markalara oranla daha iyidir. Sonuçta performans bilgisayarı.

Kardeşim yaşın küçük, toplamaya bulaşma derim bilen birisi yoksa çevrende. Eline gözüne bulaştırabilirsin, pinler falan kırılır. Anakarta bağlantıları yanlış yaparsın, başın ağırır. Bozulma riski yada servis ile vakit kaybetmeni önermem. Phoenix'in chipset ve ekran kartını ne kadar beğenmesemde, Casper gibi markalara oranla daha iyidir. Sonuçta performans bilgisayarı.
Yaşının küçük olmasıyla ne alakası var? Ayrıca Phoenix' in chipsetini neden beğenmedin? Anakart olarak MSI kullanıyorlar ve gayet sağlam bir kart zaten. Konuya gelecek olursak eğer bu işleri seviyorsan kendin topla, onun zevki bir başkadır.

C
Casper ile Phoenix'i karşılaştıran ilk seni gördüm. :D Yaşıyla ne ilgisi var ? Benim kuzenim 15 yaşında PC topladı kendi başına.

Eğer toplamakla uğraşmak istemezsen Oblivion al.

Technopat'ta yaşı küçük diye yardım etmeyen kimseyi görmedim, ilk sizi görüyorum. Phoenix'in kullandığı anakart MSI. Ekran kartı Gainward ama başka marka kullansa en fazla 5 fps değişecek. Phoenix'in kasasının yalıtımını, işçiliğini ve özel kablo kaplamalarını es geçmemek lazım. Bilgisayar toplayacaksa kendi de kolayca Technopat rehberlerini izleyerek bilgisayar toplayabilir.

Technopat'ta yaşı küçük diye yardım etmeyen kimseyi görmedim, ilk sizi görüyorum. Phoenix'in kullandığı anakart MSI. Ekran kartı Gainward ama başka marka kullansa en fazla 5 fps değişecek. Phoenix'in kasasının yalıtımını, işçiliğini ve özel kablo kaplamalarını es geçmemek lazım. Bilgisayar toplayacaksa kendi de kolayca Technopat rehberlerini izleyerek bilgisayar toplayabilir.
Kardeşim fiyattan düşülmek için Phantom modeli bile koyulmamış, rehberi izledinmi bilmiyorum ama ben sesi duydum yani. Bu konuda tartışmaya gerek yok FPS değil, genel itibari ile bahsediyorum. Ayrıca senin bilgin olabilir toplayabilirsin, hem çocuğun işine gelecek. Kargo geldiği gibi fişi takıp oynayacak. Şimdi biz Technopat'ız diye, çocuğu gaza getirirsek. Yanlışta bir şey yaparsa ailesi ne der? Belki o kadar çalışmanın getirdiği başarı ödülünü mahvedecek. Biraz duyarlı olalım.

Bütçeniz ne kadar?

Bütçe 3500 TL sistem + monitör

Toplama bilgisayar tarafında içimde bir yapamazsam diye bir düşünce var zaten ama Vatan' dan aldığımız zaman yapıyorlar diye biliyorum. Technopat' ın bayağı bir rehberini inceledim uğraşlı ve zor bir iş bana göre.

Phoenix tarafından bakınca direk gelsin tak fişe çalışsın daha kolay gözüküyor ama içindeki parçaları kendim toplarsam daha iyi olabilir düşüncesi var kararsız kaldığım için size sormak istedim.

Bütçe 3500 TL sistem + monitör

Toplama bilgisayar tarafında içimde bir yapamazsam diye bir düşünce var zaten ama Vatan' dan aldığımız zaman yapıyorlar diye biliyorum. Technopat' ın bayağı bir rehberini inceledim uğraşlı ve zor bir iş bana göre.

Phoenix tarafından bakınca direk gelsin tak fişe çalışsın daha kolay gözüküyor ama içindeki parçaları kendim toplarsam daha iyi olabilir düşüncesi var kararsız kaldığım için size sormak istedim.
Bende size o yüzden Phoenix önerdim, Vatan bu kadar düzenli de toplamaz ayrıca. Ama yinede düzgün toplarlar büyük ihtimal ile. Birde Vatan internet üzerinden sipariş verince topluyormu bilmiyorum. Her parçada tek bir bayiide olmayabilir.

Ara Toplam2.929,35 TL
Toplam KDV527,28 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.456,63 TL
[TBODY] [/TBODY]

Not : Sinerjide bilgisayar toplanmıyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı