Phoenix Oblivion Nasıldır?

Mustafa26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ağustos ayı gibi Phoenix Oblivion masaüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ancak ekran kartı Gainward denen marka. Ben bu markayı yeni duydum, nasıl markadır, iyimi vede o sistem kaç yıl gider. Bilen ve kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Oblivion Donanımı:
  • Intel Core i5-4690 3.5GHz İşlemci
  • MSI B85M Gaming Military Class Anakart
  • G-Skill Ripjaws 8GB (2X4) 1600MHz CL9 Ram
  • Gainward GTX 970 GDDR5 4GB Ekran Kartı
  • Samsung 850 EVO 120GB 540MB Okuma / 520MB Yazma SSD
  • Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM Harddisk
  • Fractal-Design Integra R2 80+ Bronz 650W Güç Kaynağı
  • Corsair H75 Sıvı Soğutma
  • Fractal-Design Define R4 Mini Kasa
  • Güç Kaynağı Makaron Kablolama

Sistem rahatlıkla 4 yıl idare eder.

Detaylı incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

300 TL gibi bir fark vererek OC'ye açık ve daha az ısınan ekran kartlı PC toplayabilirsiniz.(4690K, Asus Strix GTX 970)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf gaming serisi olsun diye, biraz eski yonga seti kullanılmış.
Ekran kartının kalitesi, TR piyasasında gördüğümüz bilindik markalar kadar iyi değil.

İçindeki ekran kartında öyle bir soğutma varken alınmaz bence.

Teşekkürler. Aynı fiyata nasıl bir sistem toplayabilirim Vatan'dan?

Biraz fiyat farkı olur. Zaten incelemede bahsediyorlar. Toplama bilgisayarın eksileri var artıları da var. Oblivion'da çok kaliteli kablolama sistemi var. Kullanılan bileşenlerde gayet iyi. Performans olarakta gayet güzel. Overclock yapmayacaksanız gayet alınabilir.

Bence de iyi. Ancak Gainward GTX 970 kafamı karıştırıyor.

Bence de iyi. Ancak Gainward gtx 970 kafamı karıştırıyor.
Zaten ürünün Phoenix garantisi var. Yani sıkıntı çıksa bile müşterisiyle bu kadar iyi ilgilenen bir firmada sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. İsterseniz merak ettiklerinizi Phoenix'e mail atarak yada arayarak öğrenin derim. Birinci elden bilgi almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…