Phoenix Oblivion vs toplama PC

Ben Technopat'ın incelemesinden izledim. Orada çok övdüler. Anakart hakkında da fazla bahsetmediler. O yüzden böyle diyorum. Fakat Phoenix bu kadar kötü iş çıkardığını senden duyunca iyiki fiyat yükseltmiş de bende toplama almaya karar vermişim diyorum. Teşekkürler bilgiler için.

Adamlar ürün yolluyor, yerden yere vuracak halleri yok. Kötü bir anakartta değil fakat o bütçeye daha iyisi toplanabilir. Zaten en mantıklısı toplama, e haliyle adamlarda marka yapmışlar kolay değil. Onlarında kar yapması lazım. Biz bütçemizi tam anlamı ile kullanırken, onlar düşük bütçeli sistem toplayıp üstüne kendi kar marjlarını katıyorlar. Yardımcı olabildi isem ne mutlu bana

Eğer fiyatı yükselmeseydi sadece 50 Tl fark ediyordu. Haklısın.

Overclock düşünmüyorsanız H97 serisi anakart öneririm. O fiyata daha güzel bir H serisi kart alınabilir diye biliyorum.

Kendi topladığın sistemi alman daha mantıklı olur ama başka kasa ve güç kaynağı almanı tavsiye ederim 4bin Tl lik bir sisteme everest güç kaynağı tavsiye etmem, bir adette ssd aldın mı tamamdır.

Konuyla ilgisiz ama sormadan geçemeyeğim . Fotoğrafındaki kadının ismi nedir . Cevaplarsan sevinirim .

Kendi topladığın sistemi alman daha mantıklı olur ama başka kasa ve güç kaynağı almanı tavsiye ederim 4bin Tl lik bir sisteme everest güç kaynağı tavsiye etmem, bir adette ssd aldın mı tamamdır.

Konuyla ilgisiz ama sormadan geçemeyeğim . Fotoğrafındaki kadının ismi nedir . Cevaplarsan sevinirim .

Bende bilmiyorum . Bir duvar kağıdı sitesinde gezerken rastladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…