Phoenix Oblivion Windows 8.1 ile mi geliyor?

Destek kısmının linkini bulamıyorum, bulabilen varsa bi' atsa makbule geçer.

Ayrıca şu konuyada anlayanlar bi' bakarsa sevinirim: https://www.technopat.net/sosyal/konu/phoenix-oblivion-monitör-önerisi.189528/

Bende phoenix oblivion alcam pazartesi felan ankarada oturuyorum elden alınabiliyor mu? Desteke msj attım hala cevap yok

Bende phoenix oblivion alcam pazartesi felan ankarada oturuyorum elden alınabiliyor mu? Desteke msj attım hala cevap yok

Ankarada oturup oturmaman önemli değil, çünkü siparişi verdikten sonra bilgisayarın en az 3-4 gün hazırlanma süresi var ve sanıyorum ki hazır bilgisayar stoklamıyorlar. Sipariş gelince bileşenleri bir araya getirip, gerekli testleri yapıp kargoya veriyorlar ki kargoda oluşabilecek her hangi zararı karşılıyorlar (öyle biliyorum). Bunun yanında elden almakdansa kapıma gelmesini tercih ederim, bence öyle daha mantıklı.

Ve gelelim konumuza, Phoenix ile iletişime geçtim ve sorumun cevabını aldım. Öncelikle Phoenix Müşteri Hizmetlerine teşekkür etmek istiyorum. Arkadaşlar, Phoenix bilgisayarlar işletim sistemsiz geliyor (FreeDos) ayrıca Phoenix'e cüzi bir miktar öddeyerek Windows 8.1 kurdurtabiliyorsunuz.

Ciddi bir şekilde dile getireceğim; o kadar senelik laptop/PC kullanım süresince yaptığım gözlemler bir yana. Bence hem bu kadar performanslı, hem bu kadar ekonomik ve şık PC yapan ilk ve tek firma Phoenix. Ayrıca Türk bir firma, kendilerine bir kez daha teşekkür etmeden geçemiyeceğim; teşekkürler, ayrıca üstün başarınız ve müşteri memnuniyetiniz için tebrikler.

Son düzenleme:
FreeDOS kurulu olarak geliyor. Fakat siz almadan önce belirtirseniz "Windows 8.1 kurabilir misiniz ?" derseniz ek ücret alırlar ve bilgisayara Windows 8.1 yükleyip siparişinizi yollarlar.

"Elbette bu şekilde de teslimat yapabiliriz. Sizleri merkez ofisimizde görmekten onur duyarız. İlginiz için teşekkürler." Bana bu şekilde cevap verdiler ofisleride armada iş merkezinde ama bende kargoyla alcam yinede.

250 Lira fark ile yükletebiliyorsunuz, sürücüler kurulu bir şekilde geliyor. Zaten 4 model'leri var. 4 Harddisk'e oyunları yazsalar Windows'lar ile birlikte, donanımlar aynı olduğu için sıkıntı olmaz.

"Elbette bu şekilde de teslimat yapabiliriz. Sizleri merkez ofisimizde görmekten onur duyarız. İlginiz için teşekkürler." Bana bu şekilde cevap verdiler ofisleride armada iş merkezinde ama bende kargoyla alcam yinede.

Dediğim gibi, kargo daha mantıklı, kapına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…