Phoenix OS Boot ekranından nasıl kaldırılır?

Phoenix OS'u seçince "detecting Phoenix OS..." Yazısı yazıyor. Yeni disk oluşturup oraya kurmuştum. Daha sonra diski kaldırıp D diskine ekledim.

Eki Görüntüle 701481
Sisteminiz UEFI ise boot menüsünden "Windows Boot Manager"i başa almanız ve daha sonra EFI bölümüne harf atayıp Phoenix OS'un klasörünü silmeniz yetecektir. Eğer legacy ise Windows kurulum USB'si üzerinden bootrec /fixmbr komutunu deneyebilirsiniz.

Bu kısımdan mı yapılıyor acaba? Fazla bilgi sahibi değilim yardımcı olur musunuz?

Bozdum galiba klavye çalışmıyor ama fare çalışıyor BIOS'a ulaşamıyorum. Hard Disk yazan yeri başa aldım. Açılıştan sonra "reboot and select proper Boot device or insert Boot media in selected Boot device and press a Key" yazısı geliyor.

Bilgisayar açılır açılmaz BIOS tuşuna sürekli ve hızlı hızlı basmayı dener misiniz? BIOS'a illahaki girmesi lazım eğer farklı bir şeyi ellemdiyseniz.

GRUB ekranında Windows'u seçince Windows nasıl açılıyordu? (Bilgisayar üreticisi logosu altında yükleme ikonu mu yoksa Windows ikonu altında yükleme ikonu mu?)

Bilgisayar açılır açılmaz BIOS tuşuna sürekli ve hızlı hızlı basmayı dener misiniz? BIOS'a illahaki girmesi lazım eğer farklı bir şeyi ellemdiyseniz.

Birkaç kez denedim olmuyor. BIOS'a Windows üzerinden girmiştim. Klavye Windows açıldığında geliyor olabilir mi?

Birkaç kez denesim olmuyor. BIOS'a Windows üzerinden girmiştim. Klavye Windows açıldığında geliyor olabilir mi?

Klavye her zaman açıktır, hatta fare çalışmadığı zaman bile açıktır. BIOS tuşunuzun ne olduğunu biliyor musunuz?

BIOS tuşu DEL, F11, F2, F8 gibi tuşlardan biri olabilir.

Delete tuşu BIOS'a daha önce girmiştim.

Delete tuşu BIOS'a daha önce girmiştim.

Peki bilgisayar açılırken klavyenin ışıkları yanıyor mu?

Bilgisayar açıldıktan sonra alt kısımda tuş rehberi çıkıyor mu?
(BIOS'a girmek için DELETE, BOOT Menü için F10 gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…