Sisteminiz UEFI ise boot menüsünden "Windows Boot Manager"i başa almanız ve daha sonra EFI bölümüne harf atayıp Phoenix OS'un klasörünü silmeniz yetecektir. Eğer legacy ise Windows kurulum USB'si üzerinden bootrec /fixmbr komutunu deneyebilirsiniz.
Bu kısımdan yapılıyor fakat gördüğüm kadarıyla Windows UEFI olarak kurulmamış çünkü "Windows Boot Manager" gözükmüyor. Bunu denemek için boot menüsünden Windows'un bulunduğu diski seçerek boot etmeye çalışabilirsiniz.
Bozdum galiba klavye çalışmıyor ama fare çalışıyor BIOS'a ulaşamıyorum. Hard Disk yazan yeri başa aldım. Açılıştan sonra "reboot and select proper Boot device or insert Boot media in selected Boot device and press a Key" yazısı geliyor.
Bozdum galiba klavye çalışmıyor ama fare çalışıyor BIOS'a ulaşamıyorum. Hard Disk yazan yeri başa aldım. Açılıştan sonra "reboot and select proper Boot device or insert Boot media in selected Boot device and press a Key" yazısı geliyor.
Bilgisayar açılır açılmaz BIOS tuşuna sürekli ve hızlı hızlı basmayı dener misiniz? BIOS'a illahaki girmesi lazım eğer farklı bir şeyi ellemdiyseniz.
GRUB ekranında Windows'u seçince Windows nasıl açılıyordu? (Bilgisayar üreticisi logosu altında yükleme ikonu mu yoksa Windows ikonu altında yükleme ikonu mu?)