ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar Phoenix OS kurdum ama PUBG Tencent yazısında kalıyor.
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #2 ArdaTR564 dedi: Arkadaşlar Phoenix OS kurdum ama PUBG Tencent yazısında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Diğer bir ihtimal orijinal Tencent indirmemenizden kaynaklı olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın?
ArdaTR564 dedi: Arkadaşlar Phoenix OS kurdum ama PUBG Tencent yazısında kalıyor. Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Diğer bir ihtimal orijinal Tencent indirmemenizden kaynaklı olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın?
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 umıtozdogan dedi: Sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Diğer bir ihtimal orijinal Tencent indirmemenizden kaynaklı olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... AMD E-1 1200APU 1.40GHz 3GB RAM AMD Radeon HD 7310 Graphics umıtozdogan dedi: Sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Diğer bir ihtimal orijinal Tencent indirmemenizden kaynaklı olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Google Play Store'dan normal olarak PUBG Mobile'ı indiriyorum.
umıtozdogan dedi: Sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Diğer bir ihtimal orijinal Tencent indirmemenizden kaynaklı olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... AMD E-1 1200APU 1.40GHz 3GB RAM AMD Radeon HD 7310 Graphics umıtozdogan dedi: Sistem gereksinimlerini karşılamıyor olabilir. Diğer bir ihtimal orijinal Tencent indirmemenizden kaynaklı olabilir. Sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Google Play Store'dan normal olarak PUBG Mobile'ı indiriyorum.