ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Phoenix OS yüklemek istiyorum ama USB ile değil sabit diske. Daha sonra da Windows 10'a kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Varsa siteyi veya videoyu atabilir misiniz? Edit: SSD'ye yükleyeceğim.
Arkadaşlar bilgisayarıma Phoenix OS yüklemek istiyorum ama USB ile değil sabit diske. Daha sonra da Windows 10'a kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Varsa siteyi veya videoyu atabilir misiniz? Edit: SSD'ye yükleyeceğim.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Farklı disklere yükleyebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaktır. Yeter ki kurulum esnasında Windows'un olduğu diski silmeyin.
Farklı disklere yükleyebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaktır. Yeter ki kurulum esnasında Windows'un olduğu diski silmeyin.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: Farklı disklere yükleyebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaktır. Yeter ki kurulum esnasında Windows'un olduğu diski silmeyin. Genişletmek için tıkla... Peki Phoenix OS kurduktan sonra Windows 10'a geçebilirmiyim?
Baş-ül Adam dedi: Farklı disklere yükleyebilirsiniz. Sıkıntı olmayacaktır. Yeter ki kurulum esnasında Windows'un olduğu diski silmeyin. Genişletmek için tıkla... Peki Phoenix OS kurduktan sonra Windows 10'a geçebilirmiyim?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #4 ArdaTR564 dedi: Peki Phoenix OS kurduktan sonra Windows 10'a geçebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Açılışta size işletim sistemi seçim ekranı sunacaktır. Hangisini seçerseniz o işletim sistemine geçersiniz.
ArdaTR564 dedi: Peki Phoenix OS kurduktan sonra Windows 10'a geçebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Açılışta size işletim sistemi seçim ekranı sunacaktır. Hangisini seçerseniz o işletim sistemine geçersiniz.