Phoenix oyun bilgisayarı almak mantıklı mı ?

• Konuyu başlatan Wona
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.560

Wona

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben phoenix den 4000 tl civarı sistem almak istiyorum. Sizce kullandıkları ürün nasıl işini ve malzemesini kaliteli yapan ve kullanan bir firmamı bu konuda bilğisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Technopat tarafından incelemesi yapılmıştı. Türkiye'de satışı olmayan bazı ürünleri bileşen olarak kullanıyorlar. Güvenilir ve müşterisine değer veren bir firma. Casper gibi bir marka değil aldığınızda pişman olmazsınız ama bileşenleri siz belirlerseniz daha iyi bir sistem ortaya çıkar.

Hazır bilgisayar almayın. 4000TL ye 2 kat daha güçlü bilgisayarı kendiniz toplayarak yapabilirsiniz.
Phoenix Obliviondan bahsediyor sanırım. Ve Oblivion 970 kullanıyor. Zaten 4000 TL civarı bir bilgisayara 970 idealdir. Çok sıkıştırırsan belki 980. Ama Phoenix gayet uyumlu ve düzgün bilgisayarlar yapıyor. Benim tercihim toplama olur. Ama Phoenix de aşağı yukarı aynı performansı alırsın. Ama her zaman en iyisi toplamadır.

Phoenix marka alınabilir. Fakat toplama biraz daha performanslı olacaktır. Kendi sisteminizi kendinizin oluşturmasının verdiği mutluluğu tatmanız lazım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı