WhiteBlack
Hectopat
4500 TL'ye Phoenix Oblivion'a oranla çok daha iyi bileşenleri barındıran, Skylake tabanlı, sistem toplanabilir ve performansı daha verimli olur.
Tek kelimeyle gülmekten öldüm kardeşim =)Phoenix mantıklı sistemler kurar. Casper gibi i7 4790'ın yanına GT 630 koymuyor![]()

İşlemci ile ekran kartını güzel seçince de ya anakart gidiyor ya da ram. Her türlü sıkıntılı firma. Ara sıra kasayı kontrol ediyorum, kasaya kalorifer tesisatı mı kuruyorlar diyeTek kelimeyle gülmekten öldüm kardeşim =)
Artık bir düzelme gösteriyorlar yavaş yavaş, bakalım. GTX 970'ler, X99'lar görmeye başladım. Tabi 15.000TL şişirme fiyat çekmezlerse iyidir.![]()
. Siteye ve sistemlerine,kullanılan bileşenlere lafım yok, ancak güncelin gerisinde şu anda. O açıdan almayın dedim. Yoksa kaliteli hizmet veriyor olabilirler bilemiyorum.Toplamakla uğraşamam yada toplarken düzgün olmaz parçaya zarar verebilirim gibisinden düşünüyorsanız mantıklı bir seçim olacaktır. Ben hallederim diyorsanız kendiniz toplamanızı tavsiye ederim.
Phoenix Obliviondan bahsediyor sanırım. Ve Oblivion 970 kullanıyor. Zaten 4000 TL civarı bir bilgisayara 970 idealdir. Çok sıkıştırırsan belki 980. Ama Phoenix gayet uyumlu ve düzgün bilgisayarlar yapıyor. Benim tercihim toplama olur. Ama Phoenix de aşağı yukarı aynı performansı alırsın. Ama her zaman en iyisi toplamadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.