Phoenix oyun bilgisayarı almak mantıklı mı ?

• Konuyu başlatan Wona
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.559
Tek kelimeyle gülmekten öldüm kardeşim =)
Artık bir düzelme gösteriyorlar yavaş yavaş, bakalım. GTX 970'ler, X99'lar görmeye başladım. Tabi 15.000TL şişirme fiyat çekmezlerse iyidir.:yokartık:
İşlemci ile ekran kartını güzel seçince de ya anakart gidiyor ya da ram. Her türlü sıkıntılı firma. Ara sıra kasayı kontrol ediyorum, kasaya kalorifer tesisatı mı kuruyorlar diye :)

Hayır almayın şu anda, adamlar kasaları güncellemediler de.. Hala 1 sene önceki DDR3 sistem. 1600mhz'lik ramler vs..

4000bine skylake ddr4 970li sistem dizilir. Şu anda almayın o kasayı.

Edit: Yeni farkettim konu açılalı 1 ay olmuş neredeyse :neşeli: . Siteye ve sistemlerine,kullanılan bileşenlere lafım yok, ancak güncelin gerisinde şu anda. O açıdan almayın dedim. Yoksa kaliteli hizmet veriyor olabilirler bilemiyorum.

Son düzenleme:
Toplamakla uğraşamam yada toplarken düzgün olmaz parçaya zarar verebilirim gibisinden düşünüyorsanız mantıklı bir seçim olacaktır. Ben hallederim diyorsanız kendiniz toplamanızı tavsiye ederim.

Bunun için de Nova, İnventus, Sinerji ve Eksen Bilgisayar montajlama seçeneği sunuyor zaten. İnventus'un sistemi test etme ve kapıda ödeme gibi seçenekleri de bulunmakta.

Phoenix Obliviondan bahsediyor sanırım. Ve Oblivion 970 kullanıyor. Zaten 4000 TL civarı bir bilgisayara 970 idealdir. Çok sıkıştırırsan belki 980. Ama Phoenix gayet uyumlu ve düzgün bilgisayarlar yapıyor. Benim tercihim toplama olur. Ama Phoenix de aşağı yukarı aynı performansı alırsın. Ama her zaman en iyisi toplamadır.

4000 TL'ye 970 çok mantıksız bence zaten burda 3000 TL'ye 970'li hazır sistem var : Sinerji CMN970 Core i5 4460 8 GB (2x4) 1 TB GTX970 [Oyun Hediyeli]
Bana göre bütçe 3500 üzeri ise kesinlikle 980 olacak o sistemde.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı