Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 18 Şubat 2015 #1 Herkese merhaba, aşağıdaki Phoenix Rebirth X incelemesinde, 28. dakikadan itibaren sol altta görülen ve ekran kartınınmı yoksa işlemcininmi darboğaz yarattığını belirten programın adı nedir ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Herkese merhaba, aşağıdaki Phoenix Rebirth X incelemesinde, 28. dakikadan itibaren sol altta görülen ve ekran kartınınmı yoksa işlemcininmi darboğaz yarattığını belirten programın adı nedir ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BlackBurn Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 1.796 Çözümler 20 18 Şubat 2015 #2 Battlefield 4'ün içindeyken é tuşu ile konsola girin. Ardından perfoverlay.drawgraph 1 yazın. Sol altta grafik olarak değerleri görebilirsiniz.
Battlefield 4'ün içindeyken é tuşu ile konsola girin. Ardından perfoverlay.drawgraph 1 yazın. Sol altta grafik olarak değerleri görebilirsiniz.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 19 Şubat 2015 #3 Ben onu program sanıyordum, teşekkürler. Peki bildiğiniz program varmı oyunda darboğaz yaratan bileşenin ne olduğunu anlayabiliceğimiz.
Ben onu program sanıyordum, teşekkürler. Peki bildiğiniz program varmı oyunda darboğaz yaratan bileşenin ne olduğunu anlayabiliceğimiz.
S sezpower Hectopat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2015 #4 MSİ afterburner programını kurarken rive turner'ıda kurun.Sonra settings'den osd bilgi ekranında görmek istediğiniz bilgiyi işretleyip OSD'de göster diyorsunuz.Herşeyi gösteriyor oyuna girince.
MSİ afterburner programını kurarken rive turner'ıda kurun.Sonra settings'den osd bilgi ekranında görmek istediğiniz bilgiyi işretleyip OSD'de göster diyorsunuz.Herşeyi gösteriyor oyuna girince.