Phoenix rebirth x vs toplama bilgisayar

Phoenix rebirth x vs toplama

• Toplama

Oy: 13 76,5%
  • Phoenix rebirth x

Oy: 5 29,4%

• Oy verenlerin toplamı
    17

baranvork

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepinize merhaba bugün bir sorum var benim toplama hakkında hiçbir deneyimim yok ama fakat toplaya bilirim yani birleştirme ve Windows ü filan kurma yı yapamam kısaca böyle şimdi konuya geçecek olursak başlıkta görüldüğü gibi Phoenix rebirth x mı yoksa toplama bilgisayarım onun için soruyorum monitör filanda alınca hepsi Phoenix de 6.700 aşıyor gibi fakat ben toplama yaptığımda zaten kasanın içindeki birlşeenşerin daha iyisini 5.000 topladım fakat o topladığımda monitör kulaklık vb. Şeyler le beraber filan 5.700 yani toplamada deneyimim yok 1000 lira fazladan kıyıp Phoenix rebirth x mi alsam yoksa toplamamı yapsam bide benim topladığımda ekran kartı gtx970 fakat Phoenix de gtx980 ona göre yorumlarsanız çok mutlu olurum şimdiden saolun

Phoenix güzel ve ilgili bir marka olarak karşımıza çıktı. Gösterdikleri özen için ekstra kattıkları 1000 tl gibi bir farkı hak ettiklerini düşünüyorum. Fakat toplatabileceğiniz bir arkadaşınız falan varsa yada vatandan alıp orada toplatabilirseniz toplama bilgisayarla daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Hem net olarak kendi istediğiniz parçaları alırsınız hemde o artan 1000 tl ile biraz daha iyi parçalara yönelebilirsiniz.

Phoenix güzel ve ilgili bir marka olarak karşımıza çıktı. Gösterdikleri özen için ekstra kattıkları 1000 tl gibi bir farkı hak ettiklerini düşünüyorum. Fakat toplatabileceğiniz bir arkadaşınız falan varsa yada vatandan alıp orada toplatabilirseniz toplama bilgisayarla daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Hem net olarak kendi istediğiniz parçaları alırsınız hemde o artan 1000 tl ile biraz daha iyi parçalara yönelebilirsiniz.
Bende öyle düşünüyorum fakat benim toplamada bilgim yok vatanda toplarlarken topluyorlar diye biliyorum sizce nasıl topluyorlardır?

Ben toplama biçimlerini kendi gözümle görmedim. Fakat forumda toplatan arkadaşlar var ve daha sorun yaşayanını ben görmedim. Tek problemin istediğin parçaları tek bir mağazada bulmakta zorlanabilirsin. Ama bütçen gayet yüksek olduğu için problem yaşayacağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı