Çözüldü Phoenix'te refurbish işlemi IMEI'yi siler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Notxr

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem 1:
MSI katana 17 B12vfk-403tr laptop
İ7 12650h
RTX 4060m 8gb vram
16gb 8*2 4800 MHz ram
MS 17l5 laptop anakart
1tb micron nvme m.2 ssd
Sistem 2:
Core 2 Duo e8200
8500gt 512mb VRAM
Twinmos 2*2 4gb 667mhz ram
GA-G31M-S2L
Hikvison e100 128gb sata ssd
Merhaba,

Nokia 700 (RM-670) cihazım var ve yavaşladığı için Phoenix yazılımıyla refurbish yaparak sıfırlamak istiyorum. Kullanacağım Firmware uyumlu ve F/P1 sürümüne sahip. APN ve mms ayarlarını da manuel olarak ekleyebilirim.

Tek endişem, refurbish işleminin IMEI'ye zarar verip vermeyeceği. Phoenix'te IMEI değiştirme seçeneği görünmüyor ama yine de emin olmak istiyorum çünkü kullanıyorum.

Bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum, teşekkürler.

Nokia cihazlarda IMEI direkt çipe yazılı diye biliyorum. Henüz IMEI yediğim telefon olmadı ancak IMEI uçarsa sorumluluk kabul etmem.

Neden hard reset kombinasyonu ile sistemi sıfırlamıyorsunuz?

Sağlam yazılım bulmak, Windows'un güncel sürümlerinde yazılım atma işine girmek çok riskli bence artık.

Symbian Android değildir. Önbellek şişme yapmaması lazım. Warez vesair mi kurdunuz güvenilir olmayan yerden?

Son düzenleme:

Önceki kullanıcının yüklediği bazı şeyler sistem kararsızlığına neden olmuş olabilir, tam sıfırlama ve orijinal yazılım yüklemek istiyorum.

Neler yüklü? Potansiyel şüphelileri uçuralım.

Kararım düz flash atacağım sonra da hard reset atacağım refubrish için gerken dosyayaı bulamadım bu da temizler Phoenix de düz flash IMEI silmiyor Phoenix yasal Nokia software.(eski 2012'den beri Update almadıda çalışıyor)

Infinity best öneriyorlar aslında alternatif olarak.

Bu bilgiyi madem biliyordunuz neden beni de ikileme düşürdünüz efendim. Eki Görüntüle 2522100

Sonuçları bekliyorum.

Ama bazen ull format deyince IMEI silebiliyor bir de ChatGPT'ye sordum biraz ondan.

Infinity best öneriyorlar aslında alternatif olarak.

Bu bilgiyi madem biliyordunuz neden beni de ikileme düşürdünüz efendim. Eki Görüntüle 2522100

Sonuçları bekliyorum.

Ben refubish demişti düzün silmedğini hep biliyrdumki.

Başka sitelere de baksaydınız keşke. İnsanlar forumlarda zarar vermediğini söylemişler bu refurbish işleminin.

Anladımda zaten elide sağlam eMMC. Fpsx dosyası yok ondan refubrish yapamıyorum.

Not Phoenix kullanmayın en basit işte bile PCime mavi yedirtti Nokia best vardı belimde infinitiy Nokia best candır can.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…