Serhat Coşkun Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum. Phone link Android telefona bağlayabiliyorum fakat iPhone 11'e bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Windows 11 kullanıyorum. Phone link Android telefona bağlayabiliyorum fakat iPhone 11'e bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 2 Aralık 2024 #2 Cihaza Windows bağlantısı kurulu mu?
Serhat Coşkun Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 Tilkiw dedi: Cihaza Windows bağlantısı kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor? Tilkiw dedi: Cihaza Windows bağlantısı kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Kurulu olmasa Android'e bağlanırmı.
Tilkiw dedi: Cihaza Windows bağlantısı kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor? Tilkiw dedi: Cihaza Windows bağlantısı kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Kurulu olmasa Android'e bağlanırmı.
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 2 Aralık 2024 #4 Serhat Coşkun dedi: Nasıl oluyor? Kurulu olmasa Android'e bağlanırmı. Genişletmek için tıkla... Android de bazı cihazlara otomatik kurulu geliyor
Serhat Coşkun dedi: Nasıl oluyor? Kurulu olmasa Android'e bağlanırmı. Genişletmek için tıkla... Android de bazı cihazlara otomatik kurulu geliyor
Serhat Coşkun Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #5 Nasıl kurabilirim yardımcı olur musun? Tilkiw dedi: Android de bazı cihazlara otomatik kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla...
Nasıl kurabilirim yardımcı olur musun? Tilkiw dedi: Android de bazı cihazlara otomatik kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla...
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 2 Aralık 2024 #6 Serhat Coşkun dedi: Nasıl kurabilirim yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... App Store üzerinden Windows bağlantısı yazıp indirebilirmisiniz?
Serhat Coşkun dedi: Nasıl kurabilirim yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... App Store üzerinden Windows bağlantısı yazıp indirebilirmisiniz?
Serhat Coşkun Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #7 Tilkiw dedi: App Store üzerinden Windows bağlantısı yazıp indirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet onu kurdum fakat işte QR okuttuktan sonra bağlantı kurulamadı diyor.
Tilkiw dedi: App Store üzerinden Windows bağlantısı yazıp indirebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet onu kurdum fakat işte QR okuttuktan sonra bağlantı kurulamadı diyor.
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 2 Aralık 2024 #8 Serhat Coşkun dedi: Evet onu kurdum fakat işte QR okuttuktan sonra bağlantı kurulamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Bende iPhone 7 mi öyle bağlıyordum sorun oluşturmuyordu
Serhat Coşkun dedi: Evet onu kurdum fakat işte QR okuttuktan sonra bağlantı kurulamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Bende iPhone 7 mi öyle bağlıyordum sorun oluşturmuyordu
Serhat Coşkun Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #9 Tilkiw dedi: Bende iPhone 7 mi öyle bağlıyordum sorun oluşturmuyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama 3 aydır yapamıyorum.
Tilkiw dedi: Bende iPhone 7 mi öyle bağlıyordum sorun oluşturmuyordu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama 3 aydır yapamıyorum.