DemirOğuz Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 72 15 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar merhaba dün akşam bilgisayarıma phoneix OS indirdim. İnternettten tüm videolara bakmama rağmen sorunu çözemedim. Aranızda çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Arkadaşlar merhaba dün akşam bilgisayarıma phoneix OS indirdim. İnternettten tüm videolara bakmama rağmen sorunu çözemedim. Aranızda çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kayra Sarı Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 355 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu denemelisiniz. Phoenix OS' da bu çok sık karşılaşılan bir sorun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu denemelisiniz. Phoenix OS' da bu çok sık karşılaşılan bir sorun.