Phoneix Oyun Bilgisayarı vs Toplama Bilgisayar

asusn56vz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 ay içerisinde bilgisayar alacağım ya da toplayacağım.
Sizce bir oyun bilgisayarı için bu marka guzel midir? yYoksa el ile parça parça toplamak daha mı mantıklıdır?
Bu konunun birçok arkadaş için faydalı olacağını düşünüyorum.

Elimle aynı parçaları vatan bilgisayardan topladım ve bu markaya 300-400 TL civarı bir kâr payı kalıyor.

Sizce bu marka nasıldır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Phoneix Rebirt X gayet güzel tanıtılmış ama benim tavsiyem kendin toplaman ya da uzman birine toplatman.

Emin olun kendiniz toplarsanız daha çok performans ve zevk alırsınız. Phoneix'in çarpan kilidi kapalı işlemciye sıvı soğutma takma gibi dengesizlikleri var.

@Jacobs2544

Ne alaka ? Render al i7 4790 işlemcin ve 212 evo ile bakalım 80 dereceyi görüyor musun...

@Silinen üye

Düz bakarsan 300-400tl fazla ama bilgisayar toplamayı bilmiyorsan önerdiğim şirkettir. Kartında ve PSU da CW sorunu olmaz, işlemcin OC oluyorsa takoz olmaz, servislerle uğraşıp sinirin bozulmaz. ( özellikle asus )

Önerim kendin topla, yatmıyorsa kafana phoenix üzmez.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı