Phonix Obilivon Kasa ve Asus VX229H Uyumluluğu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu yaz alacağım hazır sistemi Phoenix Bilgisayar'dan alacağım...
Fakat sizce vereceğim paraya değecek bir sistem mi?
Ayrıca resmini atığım monitör bu kasa için uygun mudur?
Alacağım monitörden daha ucuz ve daha uygun bir monitör varsa tavsiye edin lütfen ve mümkünse Vatan Computer'dan olsun, ayrıca stokta bulunsun. :)
Biliyorum konuyu çok erken açtım fakat sistemi ben alamaycağım, hediye geleceği için şimdi sorma gereksinimi duydum. (Acildi) Yorumlarınız için teşekkürler.
(İstek gelirse kasaya inceleme yapar, elime geçince fotoğrafını atarım.)

11064332_816709408404356_971679732_o.jpg

11032187_806522792756351_1219862359_o.jpg

C940444A254EC916C55FE00A456BDDC6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
www.vatanbilgisayar.com: Asus 23.6" Vn247H Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar bunu alın. GTX 970'in hakkını 60Hz'de verebilecek en iyi ürün diyebilirim.
Öncelikle yorumunuzu içn teşekürler fakat dediğim gibi sistem hediye olarak gelicek ve hediye alıcak kişiyi pek zorlamak istemiyorum Tabi 3800 lira maaşla nasıl zorlanıcaksa :D Monitörü 600 lira ve aşşağısı bir fiyata istiyorum 23 inch bana çok fazla :D 21.5 inch yeterli ama siz daha iyi bilirsiniz genede 600 lira aşağısı bir monitör varsa aklınızda tavsiyeleriniz bekliyorum :)

Sanırım montaj yapmayı bilmediğin için Phoenix kasa alıyorsun. Kablo sistemini çok yüzel yapıyorlar, fractal design çok kaliteli ama f/p oranları çok düşük. Overclock yapılmayacak sistemde sıvı soğutma kullanmışlar. Toplanarak bu kasanın gücüne daha ucuza erişilir bence.

Sanırım montaj yapmayı bilmediğin için Phoenix kasa alıyorsun. Kablo sistemini çok yüzel yapıyorlar, fractal design çok kaliteli ama f/p oranları çok düşük. Overclock yapılmayacak sistemde sıvı soğutma kullanmışlar. Toplanarak bu kasanın gücüne daha ucuza erişilir bence.
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekürler....
Montaj yapmayı öyle abartılı bir şekilde biliyorum diyemem fakat bilmiyorumda diyemem zaten parçaları vatan computerda alıp toplatırabilirim orda sorunum yok fakat dediğim gibi hediye geliceği için ve alan kişinin böyle şeylerden anlaması pek mümkün değil ve zamanı hiç yok o yüzden hazır sisteme kaçtım kasanın fps değerlerini gözden geçirdiğimde yeni çıkmış bir oyun olan dyning light oyunuda optimizasyon sıkıntısı varken 40 ile 60 fps arası gidip geliyordu :) şimdi gelen yamalarla dahada armışdır belki neyse...
Sistem bazılarına göre güzel bazılarına göre kötü ama tek bir sorum olucak Hazır Sistem arıyan biri için Uygunmdur ?

Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekürler....
Montaj yapmayı öyle abartılı bir şekilde biliyorum diyemem fakat bilmiyorumda diyemem zaten parçaları vatan computerda alıp toplatırabilirim orda sorunum yok fakat dediğim gibi hediye geliceği için ve alan kişinin böyle şeylerden anlaması pek mümkün değil ve zamanı hiç yok o yüzden hazır sisteme kaçtım kasanın fps değerlerini gözden geçirdiğimde yeni çıkmış bir oyun olan dyning light oyunuda optimizasyon sıkıntısı varken 40 ile 60 fps arası gidip geliyordu :) şimdi gelen yamalarla dahada armışdır belki neyse...
Sistem bazılarına göre güzel bazılarına göre kötü ama tek bir sorum olucak Hazır Sistem arıyan biri için Uygunmdur ?
Hazır sistem aradığınızı bilseydim o yorumu yapmazdım. Tabii ki hazır sistem arayan kullanıcılar için çok uygundur. Rahatlıkla alınır. (y)
Monitör olarak bunu öneririm. 24" ve 2ms tepkime süresi var. Üstelik daha ucuz! En Ucuz ve Kaliteli LED, 3D Monitör Modelleri hepsiburada.com'da

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı