Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 22 Mart 2015 #11 Bu olabilir: www.vatanbilgisayar.com: ASUS 23.6" VS247HR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Buna da bakabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: VX2363Smhl-W LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar İncelemesi de mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu olabilir: www.vatanbilgisayar.com: ASUS 23.6" VS247HR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Buna da bakabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: VX2363Smhl-W LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar İncelemesi de mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yiğit Koray Turcan Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #12 Silinen üye dedi: Bu olabilir: www.vatanbilgisayar.com: ASUS 23.6" VS247HR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Buna da bakabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: VX2363Smhl-W LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar İncelemesi de mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanıt için Teşekürler Ama Düşündüm taşındım 100 liradan 60 liradan bir şey olmaz diyip tecihlerimi sundum 1 veya 2 saat önce Yaza Sistem geliyor Monitörüde ilk tavsiyenizdeki monitörü ekledim..... ASUS 23.6" VN247H
Silinen üye dedi: Bu olabilir: www.vatanbilgisayar.com: ASUS 23.6" VS247HR GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Buna da bakabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: VX2363Smhl-W LED IPS MONİTÖR - Vatan Bilgisayar İncelemesi de mevcut: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanıt için Teşekürler Ama Düşündüm taşındım 100 liradan 60 liradan bir şey olmaz diyip tecihlerimi sundum 1 veya 2 saat önce Yaza Sistem geliyor Monitörüde ilk tavsiyenizdeki monitörü ekledim..... ASUS 23.6" VN247H