LOSTCPTRR Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Merhaba, ben brazilian phonk tarzında müzik yaptım. 10 üzerinden puanlayabilir misiniz? Eleştiriye açığım. Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, ben brazilian phonk tarzında müzik yaptım. 10 üzerinden puanlayabilir misiniz? Eleştiriye açığım. Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.855 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 LOSTCPTRR dedi: Merhaba, ben brazilian phonk tarzında müzik yaptım. 10 üzerinden puanlayabilir misiniz? Eleştiriye açığım. Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Phonktan çok anlamam eleştiri yapmam doğru olmaz ancak Instagram'da falan gezdiğim kadarıyla kulağa hoş geliyor ve sizin yaptığınız da bence gayet güzel kişisel puanım 9/10.
LOSTCPTRR dedi: Merhaba, ben brazilian phonk tarzında müzik yaptım. 10 üzerinden puanlayabilir misiniz? Eleştiriye açığım. Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Phonktan çok anlamam eleştiri yapmam doğru olmaz ancak Instagram'da falan gezdiğim kadarıyla kulağa hoş geliyor ve sizin yaptığınız da bence gayet güzel kişisel puanım 9/10.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.954 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 25 Eylül 2024 #3 Çok güzel ama patlama yeri lazım, yani patlayınca gerçekten patlaması lazım. Aynı ritimden devam etmemeli. Güzel.
Çok güzel ama patlama yeri lazım, yani patlayınca gerçekten patlaması lazım. Aynı ritimden devam etmemeli. Güzel.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.130 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #4 Bir phonk dinleyicisi olarak çok hoşuma gittiği söylenemez ama yine gideri var gelişebilir. 10 üzerinden puanlasam açık konuşmak gerekirse 6/10
Bir phonk dinleyicisi olarak çok hoşuma gittiği söylenemez ama yine gideri var gelişebilir. 10 üzerinden puanlasam açık konuşmak gerekirse 6/10
LOSTCPTRR Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bir phonk dinleyicisi olarak çok hoşuma gittiği söylenemez ama yine gideri var gelişebilir. 10 üzerinden puanlasam açık konuşmak gerekirse 6/10 Genişletmek için tıkla... Yani biraz acemiyim yeni başladım
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bir phonk dinleyicisi olarak çok hoşuma gittiği söylenemez ama yine gideri var gelişebilir. 10 üzerinden puanlasam açık konuşmak gerekirse 6/10 Genişletmek için tıkla... Yani biraz acemiyim yeni başladım
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 1 25 Eylül 2024 #6 LOSTCPTRR dedi: Merhaba, ben brazilian phonk tarzında müzik yaptım. 10 üzerinden puanlayabilir misiniz? Eleştiriye açığım. Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir phonk dinleyicisi olarak Yargılama ama bunu kimse Editlerin de kullanmaz ve ben beğenmedim ama eğer ilk denemene ilk denemeye göre güzel
LOSTCPTRR dedi: Merhaba, ben brazilian phonk tarzında müzik yaptım. 10 üzerinden puanlayabilir misiniz? Eleştiriye açığım. Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir phonk dinleyicisi olarak Yargılama ama bunu kimse Editlerin de kullanmaz ve ben beğenmedim ama eğer ilk denemene ilk denemeye göre güzel
LOSTCPTRR Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #7 Rapinoğlukasva dedi: Bir phonk dinleyicisi olarak Yargılama ama bunu kimse Editlerin de kullanmaz ve ben beğenmedim ama eğer ilk denemene ilk denemeye göre güzel Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok Saten yeni başladım acemiyim yaptığım müzikte ne gibi sıkıntılar var öğrenirsem ilerde daha iyi müzikler yapa bilirim
Rapinoğlukasva dedi: Bir phonk dinleyicisi olarak Yargılama ama bunu kimse Editlerin de kullanmaz ve ben beğenmedim ama eğer ilk denemene ilk denemeye göre güzel Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok Saten yeni başladım acemiyim yaptığım müzikte ne gibi sıkıntılar var öğrenirsem ilerde daha iyi müzikler yapa bilirim
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.130 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #8 LOSTCPTRR dedi: Sıkıntı yok zaten yeni başladım acemiyim yaptığım müzikte ne gibi sıkıntılar var öğrenirsem ileride daha iyi müzikler yapabilirim Genişletmek için tıkla... Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor.
LOSTCPTRR dedi: Sıkıntı yok zaten yeni başladım acemiyim yaptığım müzikte ne gibi sıkıntılar var öğrenirsem ileride daha iyi müzikler yapabilirim Genişletmek için tıkla... Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor.
Burak2123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #9 YüzbaşıJohnPrice dedi: Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşin dediği çok doğru phonkun özelliği patlama noktasi olması lazım insanı zaman işte gaza getiriyor ama ilk denemeye göre çok iyi
YüzbaşıJohnPrice dedi: Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşin dediği çok doğru phonkun özelliği patlama noktasi olması lazım insanı zaman işte gaza getiriyor ama ilk denemeye göre çok iyi
LOSTCPTRR Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #10 Burak2123 dedi: Arkadaşin dediği çok doğru phonkun özelliği patlama noktasi olması lazım insanı zaman işte gaza getiriyor ama ilk denemeye göre çok iyi Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama bende yeni fark ettim telefona geçince nedense bass yok ama bilgisayardaken bassları gayet iyiydi
Burak2123 dedi: Arkadaşin dediği çok doğru phonkun özelliği patlama noktasi olması lazım insanı zaman işte gaza getiriyor ama ilk denemeye göre çok iyi Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama bende yeni fark ettim telefona geçince nedense bass yok ama bilgisayardaken bassları gayet iyiydi