Burak2123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #11 LOSTCPTRR dedi: Evet ama bende yeni fark ettim telefona geçince nedense bass yok ama bilgisayardaken bassları gayet iyiydi Genişletmek için tıkla... Aynen bu arada bass yapmayı unutmuşsun gibi
LOSTCPTRR dedi: Evet ama bende yeni fark ettim telefona geçince nedense bass yok ama bilgisayardaken bassları gayet iyiydi Genişletmek için tıkla... Aynen bu arada bass yapmayı unutmuşsun gibi
LOSTCPTRR Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #12 Burak2123 dedi: Aynen bu arada bass yapmayı unutmuşsun gibi Genişletmek için tıkla... Yaptımda Nedense bassı silmiş Burak2123 dedi: Aynen bu arada bass yapmayı unutmuşsun gibi Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor Genişletmek için tıkla... Müziği yeniden yaptım Olmazsa yarın 0 dan yapacam Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burak2123 dedi: Aynen bu arada bass yapmayı unutmuşsun gibi Genişletmek için tıkla... Yaptımda Nedense bassı silmiş Burak2123 dedi: Aynen bu arada bass yapmayı unutmuşsun gibi Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Patlama kısımı zayıf, müzik genel olarak zayıf kalmış ve kendini tekrar edip dinleyiciyi sıkıyor Genişletmek için tıkla... Müziği yeniden yaptım Olmazsa yarın 0 dan yapacam Link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #13 Videon gizlide.
Burak2123 Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #14 Hocam videoyu niye gizliye çektiniz izleyemedim