gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #21 atitalha dedi: İkisini de yapmak istiyorum ama şu an phonk daha ağır basıyor isteklerime. İlerleyen zamanlarda Rap'de yapmaya çalışırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisini istiyorsanız onu yapmanız önemli fakat phonkla pek bir başarıya sahip olamazsınız.
atitalha dedi: İkisini de yapmak istiyorum ama şu an phonk daha ağır basıyor isteklerime. İlerleyen zamanlarda Rap'de yapmaya çalışırım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisini istiyorsanız onu yapmanız önemli fakat phonkla pek bir başarıya sahip olamazsınız.
R3adyToFire Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:03 #22 atitalha dedi: Arkadaşlar phonk müzik türü üzerinde ustalaşmaya çalışıyorum ve aklıma takıldı. Acaba yakın zamanda phonk biter mi? Popüleritesi azalır mı? Çok merak ettim, bir de size sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Müzik yapmayı bilmeyen kişiler bir anda çıkıp çok kötü işler yaparsa biter ama güzel işler olursa bir anda patlayabilir.
atitalha dedi: Arkadaşlar phonk müzik türü üzerinde ustalaşmaya çalışıyorum ve aklıma takıldı. Acaba yakın zamanda phonk biter mi? Popüleritesi azalır mı? Çok merak ettim, bir de size sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Müzik yapmayı bilmeyen kişiler bir anda çıkıp çok kötü işler yaparsa biter ama güzel işler olursa bir anda patlayabilir.