M Melih Duranoğlu Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 85 21 Eylül 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce nasıl olmuş? Bir arkadaşımla collab yaptık. Görüşlerinizi bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce nasıl olmuş? Bir arkadaşımla collab yaptık. Görüşlerinizi bekliyorum.
Rimbaud Kilopat Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 147 1 Ekim 2021 #2 Elinize sağlık bir Free beat için yeterince tatmin edici lakin tekrara düştüğünü ve monoton olduğunu hissetmedim değil. İkinci partın girişi daha iyi olamazdı herhalde.
Elinize sağlık bir Free beat için yeterince tatmin edici lakin tekrara düştüğünü ve monoton olduğunu hissetmedim değil. İkinci partın girişi daha iyi olamazdı herhalde.
Eymen İlhan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 170 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 Nasıl yaptınız hocam hangi program? Melih Duranoğlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce nasıl olmuş? Bir arkadaşımla collab yaptık. Görüşlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Nasıl yaptınız hocam hangi program? Melih Duranoğlu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizce nasıl olmuş? Bir arkadaşımla collab yaptık. Görüşlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
M Melih Duranoğlu Decapat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 85 30 Ocak 2023 #4 Eymen İlhan dedi: Nasıl yaptınız hocam hangi program? Genişletmek için tıkla... Fl Studio 20