mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Şu an da üst bölümde fotoğrafı görmektesiniz. 2 layer arası nasıl yumuşak bir geçiş yapabilirim?Acemiyim. Sade bir dille açıklarsanız sevinirim. Program: Adobe Photoshop.
Şu an da üst bölümde fotoğrafı görmektesiniz. 2 layer arası nasıl yumuşak bir geçiş yapabilirim?Acemiyim. Sade bir dille açıklarsanız sevinirim. Program: Adobe Photoshop.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #2 mworty dedi: Eki Görüntüle 764122 Şu an da üst bölümde fotoğrafı görmektesiniz. 2 layer arası nasıl yumuşak bir geçiş yapabilirim?Acemiyim. Sade bir dille açıklarsanız sevinirim. Program: Adobe Photoshop. Genişletmek için tıkla... Pixel yumuşatma tarzı bir şey hatırlıyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum aklıma gelirse yazarım.
mworty dedi: Eki Görüntüle 764122 Şu an da üst bölümde fotoğrafı görmektesiniz. 2 layer arası nasıl yumuşak bir geçiş yapabilirim?Acemiyim. Sade bir dille açıklarsanız sevinirim. Program: Adobe Photoshop. Genişletmek için tıkla... Pixel yumuşatma tarzı bir şey hatırlıyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum aklıma gelirse yazarım.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 4 Aralık 2020 #3 Silgiyi al, sağ tık yap. Sertliği sıfır yapıp boyutu iyice arttır, yavaş yavaş orta kısmı sil. Gerekirse video atabilirim.
Silgiyi al, sağ tık yap. Sertliği sıfır yapıp boyutu iyice arttır, yavaş yavaş orta kısmı sil. Gerekirse video atabilirim.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #4 Steve Rogers dedi: Silgiyi al, sağ tık yap. Yumuşaklığı sıfır yapıp boyutu iyice arttır, yavaş yavaş orta kısmı sil. Gerekirse video atabilirim. Genişletmek için tıkla... sertliği*
Steve Rogers dedi: Silgiyi al, sağ tık yap. Yumuşaklığı sıfır yapıp boyutu iyice arttır, yavaş yavaş orta kısmı sil. Gerekirse video atabilirim. Genişletmek için tıkla... sertliği*
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 İki katmanın birleşme yerlerini yeni katman olarak birbirinden ayır. Oluşan 2 katmanın opaklığını düşür.
İki katmanın birleşme yerlerini yeni katman olarak birbirinden ayır. Oluşan 2 katmanın opaklığını düşür.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 4 Aralık 2020 #6 Gerek dedi: Sertliği*. Genişletmek için tıkla... Pardon, karıştırmışım
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #7 Silgili alıp sertliği sıfır yap ve ortadan kendi istediğin şekilde sil. Bunun dışında başka yöntemlerde var.
Silgili alıp sertliği sıfır yap ve ortadan kendi istediğin şekilde sil. Bunun dışında başka yöntemlerde var.
mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #8 Silgiyle silince ortaya çıkan görsel hoşuma gitti. Başka tavsiyeleri olanlar var ise onları da denemek isterim.
Silgiyle silince ortaya çıkan görsel hoşuma gitti. Başka tavsiyeleri olanlar var ise onları da denemek isterim.
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #9 mworty dedi: Eki Görüntüle 764181 Silgiyle silince ortaya çıkan görsel hoşuma gitti. Başka tavsiyeleri olanlar var ise onları da denemek isterim. Genişletmek için tıkla... Nasıl olur bilmiyorum ama sıvılaştırma ile güzel bir görsel çıkabilir.
mworty dedi: Eki Görüntüle 764181 Silgiyle silince ortaya çıkan görsel hoşuma gitti. Başka tavsiyeleri olanlar var ise onları da denemek isterim. Genişletmek için tıkla... Nasıl olur bilmiyorum ama sıvılaştırma ile güzel bir görsel çıkabilir.