Kasatra Megapat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Seçili çalışma diskleri dolu hatası alıyorum. Disk alanım az fakat D kısmım dolu olmamasına rağmen görünmüyor. Çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-07-30 180455.png 641,9 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Seçili çalışma diskleri dolu hatası alıyorum. Disk alanım az fakat D kısmım dolu olmamasına rağmen görünmüyor. Çözümü nedir?
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 30 Temmuz 2024 #2 Kasatra dedi: Seçili çalışma diskleri dolu hatası alıyorum. Disk alanım az fakat D kısmım dolu olmamasına rağmen görünmüyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Seçili çalışma diskleri içinde sadece C diski varmış oraya D yide ekle. Artı 0 Eksi
Kasatra dedi: Seçili çalışma diskleri dolu hatası alıyorum. Disk alanım az fakat D kısmım dolu olmamasına rağmen görünmüyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Seçili çalışma diskleri içinde sadece C diski varmış oraya D yide ekle.