Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 21 Haziran 2024 #1 Market camına yapıştıracak büyük sticker tarzı baskı tasarımı yapacağım. PDF formatında render alacağım. Bunun için ön ayarları nasıl yapmalıyım? Tuval boyutu vesaire nasıl olmalı? Bu ideal mi kare bir çalışma olacak.
Market camına yapıştıracak büyük sticker tarzı baskı tasarımı yapacağım. PDF formatında render alacağım. Bunun için ön ayarları nasıl yapmalıyım? Tuval boyutu vesaire nasıl olmalı? Bu ideal mi kare bir çalışma olacak.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.132 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Genişlik; piksel Yükseklik; piksel inç. Çözünürlük; 72 kalsın. Geriye kalan ölçüler size kalmış.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 21 Haziran 2024 #3 eminzsei dedi: Genişlik; piksel Yükseklik; piksel inç. Çözünürlük; 72 kalsın. Geriye kalan ölçüler size kalmış. Eki Görüntüle 2228011 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çözünürlük 330 yapmıştım google'da öyle yazıyordu. İlk defa baskı için tasarım yapıyorum.
eminzsei dedi: Genişlik; piksel Yükseklik; piksel inç. Çözünürlük; 72 kalsın. Geriye kalan ölçüler size kalmış. Eki Görüntüle 2228011 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çözünürlük 330 yapmıştım google'da öyle yazıyordu. İlk defa baskı için tasarım yapıyorum.
talha4a Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #4 Honda Civic FB7 dedi: Çok teşekkür ederim çözünürlük 330 yapmıştım google'da öyle yazıyordu. İlk defa baskı için tasarım yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük (300 Piksel/İnç): 300 PPI genellikle baskı için önerilen standart çözünürlüktür ve bu ayar, baskıda net bir görüntü elde etmeni sağlar.
Honda Civic FB7 dedi: Çok teşekkür ederim çözünürlük 330 yapmıştım google'da öyle yazıyordu. İlk defa baskı için tasarım yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük (300 Piksel/İnç): 300 PPI genellikle baskı için önerilen standart çözünürlüktür ve bu ayar, baskıda net bir görüntü elde etmeni sağlar.