Photoshop çalışmaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fearon

Hectopat
Her şeyden önce bu çalışmaların bazılarını başka forumlarda paylaştım argüman isteyen olursa paylaşan hesabın sahibi olduğumu ve çalışmaların sahibi olduğumu doğrulayabilecek her türlü argümana sahibim. Çalışmalarımın bazılarını kendim için bazılarını ise müşterilerim için hazırladım.

Elysium Network Logo ve Wallpaper Çalışması :

Eki Görüntüle 175142

Unforgiven(Nam -ı değer Fearon) Logo ve Wallpaper Çalışması :

Eki Görüntüle 175143

MegaFlyiingMoose(çok değerli bir dostum) Logo ve Wallpaper Çalışması :

Eki Görüntüle 175144

Oblivion Türkçe çeviri çalışması tanıtım çalışması(aynı fontu ve textureu tutturmak zordu) :

Eki Görüntüle 175145

Playmat Çalışması :

Eki Görüntüle 175146

Bonus : Bir Tasarımcının Evrimi

Bundan tam yaklaşık 1 yıl olacak bir konu açmıştım photoshopa ilk başladığım haftada, bu 1 yıllık süre zarfında kendimi çok geliştirdim ve kayda değer bir fark elde ettim 1 yıl önceki çalışmam ve konusu :

Eki Görüntüle 175147

Technopat Wallpaper Çalışmam

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel çalışmalar bence cidden. Bu arada Unforgiven'ı çordum haberiniz olsun

''Öyle tutup da kendim yaptım, ya da güzel çalışma mı'' diyerek paylaşmıyorum. Sadece masaüstümde kullanıyorum bir de kilit ekranı. Bunda rahatsız olunacak bir durum yok - bence -, isterseniz kaldırırım zaten. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu idrak edebiliyorum. Zaten ''kendim yaptım'' diye kullanacak olsam bunları burada size söylemezdim

Tasarımlar kişiye özel yapıldı lütfen kullanmayınız fakat isterseniz size özel tasarım yapabilirim özelden görüşelim.

Amacım özel tasarım kullanmak değil sadece hoşuma gitmişti bi'kaç günlüğüne kullanayım demiştim. Zaten sürekli arkaplan resmi değiştiriyorum, rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın, kaldırdım resmi. İyi Sosyal'ler.

Hocam ellerinize sağlık. Bir şey sormak istiyorum bu işe nasıl başladınız? Yeni başlayanlar için önerileriniz varmı?

Tasarımlar kişiye özel yapıldı lütfen kullanmayınız fakat isterseniz size özel tasarım yapabilirim özelden görüşelim.
Madem kullanmalarını istemiyorsun o zaman buraya neden atıyorsun. Ki isteyen zaten sana sormadan alır kullanır da orası ayrı mevzu. Eğer kullanmalarını istemediğin halde sosyal ortamlarda paylaşacaksan resimlerine filigran ekle.

Bu tür çalışmalarını paylaşman için sana imza ve deviantart öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…