Photoshop çalışmalarım

Yer
İstanbul/Silivri
Daha fazla  
Yaklaşık olarak 2 ay önce photoshop ile tanıştım ve bu programı öğrenmeye çalışıyorum. Kaynak olarakta interneti kullanıyorum. 2 aylık bir tecrübe ile yaptığım uygulamaları buradan paylaşmak istedim.

Buradan yönetici arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Konuya resim eklemek için alttaki resim yüklemeyi kullanmak zorunda mıyız, upload sitelerinden de yükleyebilir miyiz. Sıkıntı şurada, bazı resimler 1 mb. üzerinde oluyor, altına düşürmek için kaliteyi düşürmemiz gerekiyor.

Biraz gölge efekti ve manipüle yaptarken filitre kullanmaya özen göster. Bunları uygularsan resimler zaten yaratıcı ve güzel daha mükemmel sonuçlar elde edebilirsin.

Biraz gölge efekti ve manipüle yaptarken filitre kullanmaya özen göster. Bunları uygularsan resimler zaten yaratıcı ve güzel daha mükemmel sonuçlar elde edebilirsin.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, dediğim gibi 2 aylık bir tecrübem var, daha iyisini sizlerin değerli yorumları ile yapmaya çalışacağım

Çok kötü değil.

Bir de senin başka forumlarda üyeliğin var mı? İsim tanıdık geldi

Süper çalışma tebrik ederim. Biraz daha güzel olabilir de kendini geliştirmen lazım!

Süper çalışma tebrik ederim. Biraz daha güzel olabilir de kendini geliştirmen lazım!

Teşekkür ederim. Bol bol pratik yaparak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Daha yolun başında sayılırım, 2 aylık tecrübem var.

Biraz zaman harcayarak ayrıntılı yaptığım kesimdir. Alınan kopya png. formatında. Acaba kesim kaliteli olmuş mu?

Çalışmalarınızın bazılarını beğendim, kendinizi bu alanda geliştirmeye devam etmelisiniz.

Resimler çok iyi bende yapabilmek istiyorum ama yapamıyorum olmuyor.

Bana photoshopta bir konuda yardımcı olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…