aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 14 Nisan 2023 #11 Acı Rakı dedi: Yukarıda ki mükemmel olmuş, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Acı Rakı dedi: Yukarıda ki mükemmel olmuş, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #12 Yukarıdaki güzel, aşağıdaki olmamış.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 15 Nisan 2023 #13 yyildirayy dedi: Yukarıdaki güzel, aşağıdaki olmamış. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki zaten çalışmanın kendisi. Aşağıdaki ise ilk ve yalın hali. Katedilen ilerlemeyi görmek için koydum onu.
yyildirayy dedi: Yukarıdaki güzel, aşağıdaki olmamış. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki zaten çalışmanın kendisi. Aşağıdaki ise ilk ve yalın hali. Katedilen ilerlemeyi görmek için koydum onu.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #14 aKuu dedi: Yukarıdaki zaten çalışmanın kendisi. Aşağıdaki ise ilk ve yalın hali. Katedilen ilerlemeyi görmek için koydum onu. Genişletmek için tıkla... Belirtmemişsin ama.
aKuu dedi: Yukarıdaki zaten çalışmanın kendisi. Aşağıdaki ise ilk ve yalın hali. Katedilen ilerlemeyi görmek için koydum onu. Genişletmek için tıkla... Belirtmemişsin ama.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.066 Makaleler 3 Çözümler 27 15 Nisan 2023 #15 yyildirayy dedi: Belirtmemişsin ama. Genişletmek için tıkla... Anlaşılır diye belirtmemiştim ama anlaşılmamış. Daha sonra yorumlarda belirttim 1. sayfada. Teşekkürler bu arada.
yyildirayy dedi: Belirtmemişsin ama. Genişletmek için tıkla... Anlaşılır diye belirtmemiştim ama anlaşılmamış. Daha sonra yorumlarda belirttim 1. sayfada. Teşekkürler bu arada.