grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 17 Eylül 2019 #1 Tam pentool ile seçtim "Make Selection" yapacaktım, şu kırmızı channel çıktı yapamadım baştan çizmek zorunda kaldım. Seçimi iptal etmeden channeli nasıl kaldırabilirim? Up++ Bu katmandaki kırmızılığı nasıl kaldırırım bilen yok mu? Son düzenleme: 17 Eylül 2019
Tam pentool ile seçtim "Make Selection" yapacaktım, şu kırmızı channel çıktı yapamadım baştan çizmek zorunda kaldım. Seçimi iptal etmeden channeli nasıl kaldırabilirim? Up++ Bu katmandaki kırmızılığı nasıl kaldırırım bilen yok mu?
8 82334 Kilopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 74 18 Eylül 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "q" ya bas.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "q" ya bas.
grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 19 Eylül 2019 #3 82334 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "q" ya bas. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bir kralsın ya
82334 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "q" ya bas. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl bir kralsın ya