mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 12 Yer Midland 3 Mart 2022 #1 Arkadaşlar selam! Şu anda bir fotoğrafı editlemeye çalışıyorum fakat benim arka planım ile fotoğrafın arka planı uyuşmuyor. Sayının arkasındaki beyazlıkları nasıl kaldırabilirim? Biraz yapmaya çalıştım ama böyle oluyor Son düzenleme: 3 Mart 2022
Arkadaşlar selam! Şu anda bir fotoğrafı editlemeye çalışıyorum fakat benim arka planım ile fotoğrafın arka planı uyuşmuyor. Sayının arkasındaki beyazlıkları nasıl kaldırabilirim? Biraz yapmaya çalıştım ama böyle oluyor
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2022 #2 Silmek istediğiniz alanı seçtikten sonra Düzen > Doldur yolunu izleyin. En baştaki seçenek İçeriğe Uygun olmalı. Son düzenleme: 3 Mart 2022
Silmek istediğiniz alanı seçtikten sonra Düzen > Doldur yolunu izleyin. En baştaki seçenek İçeriğe Uygun olmalı.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 3 Mart 2022 #3 Sayı katmanını seçip yani "katman 2" W tuşuna basıp beyazlıkları kaldırabilirsin. Veya silgi aracı ile silebilirsin Rosalind dedi: Silmek istediğiniz alanı seçtikten sonra Düzen > Doldur yolunu izleyin. En baştaki seçenek İçeriğe Uygun olmalı. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam arka planına göre uyarlıyordu bunu da dene.
Sayı katmanını seçip yani "katman 2" W tuşuna basıp beyazlıkları kaldırabilirsin. Veya silgi aracı ile silebilirsin Rosalind dedi: Silmek istediğiniz alanı seçtikten sonra Düzen > Doldur yolunu izleyin. En baştaki seçenek İçeriğe Uygun olmalı. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam arka planına göre uyarlıyordu bunu da dene.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.900 Çözümler 12 Yer Midland 3 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: Sayı katmanını seçip yani "katman 2" W tuşuna basıp beyazlıkları kaldırabilirsin. Veya silgi aracı ile silebilirsin Yanlış hatırlamıyorsam arka planına göre uyarlıyordu bunu da dene. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Sayı katmanını seçip yani "katman 2" W tuşuna basıp beyazlıkları kaldırabilirsin. Veya silgi aracı ile silebilirsin Yanlış hatırlamıyorsam arka planına göre uyarlıyordu bunu da dene. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim
Silinen üye dedi: Sayı katmanını seçip yani "katman 2" W tuşuna basıp beyazlıkları kaldırabilirsin. Veya silgi aracı ile silebilirsin Yanlış hatırlamıyorsam arka planına göre uyarlıyordu bunu da dene. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Sayı katmanını seçip yani "katman 2" W tuşuna basıp beyazlıkları kaldırabilirsin. Veya silgi aracı ile silebilirsin Yanlış hatırlamıyorsam arka planına göre uyarlıyordu bunu da dene. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 3 Mart 2022 #5 remove.bg sitesinde saniyeler içinde silebilirsin arkaplanı. Çok sık kullanıyorum çok güzel ayırabiliyor.
remove.bg sitesinde saniyeler içinde silebilirsin arkaplanı. Çok sık kullanıyorum çok güzel ayırabiliyor.
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Mart 2022 #6 mutiant dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Söylediğim yöntemin doğru çalışması için sayının arka planla aynı katmanda olması gerek.
mutiant dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Söylediğim yöntemin doğru çalışması için sayının arka planla aynı katmanda olması gerek.