Çözüldü Photoshop CS6 fırça soluk boyama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kendook

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar, sizlere bir sorum olacak. CS6 da bir fotoğraf ile uğraşırken fırça soluk boyamaya başladı. Normalde tek seferde boyayı dolgun olarak sürerken, şimdi dolgun olması için birkaç defa üzerinden geçmem gerekiyor. Sanırım ayarını değiştirdim ancak nereden olduğunu da bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?

Ekran Alıntısı.PNG

1 kişi opaklığın %10 da olduğunu söylemiş zaten. Tek seferde anlıyordur bence :D
Opaklığın %10 da kanka bu arada.

Ben nasıl fark edemedim bunu ya 😂 teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Photoshop'a yeni başlayınca böyle oluyor işte 😬

Ben nasıl fark edemedim bunu ya 😂 teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. Photoshop'a yeni başlayınca böyle oluyor işte 😬
Rica ederim dostum, bence böyle bir konu açman iyi olmuş bu tarz problem yaşayan diğer kullanıcılar açısından da çözüm olacaktır. 👍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı