hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, PC kötü olduğu için şimdilik CS6 kullanıyorum. Güzel kaliteli logolar yapmak için ne kullanabilirim?
Merhaba arkadaşlar, PC kötü olduğu için şimdilik CS6 kullanıyorum. Güzel kaliteli logolar yapmak için ne kullanabilirim?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 30 Ağustos 2023 #2 hyperoot dedi: Merhaba arkadaşlar, PC kötü olduğu için şimdilik CS6 kullanıyorum. Güzel kaliteli logolar yapmak için ne kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Bekliyorum
hyperoot dedi: Merhaba arkadaşlar, PC kötü olduğu için şimdilik CS6 kullanıyorum. Güzel kaliteli logolar yapmak için ne kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Bekliyorum
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Ağustos 2023 #3 hyperoot dedi: Merhaba arkadaşlar, PC kötü olduğu için şimdilik CS6 kullanıyorum. Güzel kaliteli logolar yapmak için ne kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Photoshop eğitimi alabilirsin ama logolar photoshop ile yapılmaz. Illustrator öğrenmen gerek.
hyperoot dedi: Merhaba arkadaşlar, PC kötü olduğu için şimdilik CS6 kullanıyorum. Güzel kaliteli logolar yapmak için ne kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Photoshop eğitimi alabilirsin ama logolar photoshop ile yapılmaz. Illustrator öğrenmen gerek.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 30 Ağustos 2023 #4 spriggan dedi: Photoshop eğitimi alabilirsin ama logolar photoshop ile yapılmaz. Illustrator öğrenmen gerek. Genişletmek için tıkla... Pc kötü olduğu için kaldırmaz.
spriggan dedi: Photoshop eğitimi alabilirsin ama logolar photoshop ile yapılmaz. Illustrator öğrenmen gerek. Genişletmek için tıkla... Pc kötü olduğu için kaldırmaz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Ağustos 2023 #5 ED Crasher dedi: Pc kötü olduğu için kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Illustrator ps den daha hafif. Ayrıca logo çizimi illustrator ile yapılır. Kaldırmıyorsa pc alternatif vector tabanlı uygulamalara bakman gerek.
ED Crasher dedi: Pc kötü olduğu için kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Illustrator ps den daha hafif. Ayrıca logo çizimi illustrator ile yapılır. Kaldırmıyorsa pc alternatif vector tabanlı uygulamalara bakman gerek.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.342 Çözümler 16 Yer Batman 30 Ağustos 2023 #6 spriggan dedi: Illustrator ps den daha hafif. Ayrıca logo çizimi illustrator ile yapılır. Kaldırmıyorsa pc alternatif vector tabanlı uygulamalara bakman gerek. Genişletmek için tıkla... Ps: En az 1 gb ram, Ai: En az 8 gb ram önerilen (16).
spriggan dedi: Illustrator ps den daha hafif. Ayrıca logo çizimi illustrator ile yapılır. Kaldırmıyorsa pc alternatif vector tabanlı uygulamalara bakman gerek. Genişletmek için tıkla... Ps: En az 1 gb ram, Ai: En az 8 gb ram önerilen (16).
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Ağustos 2023 #7 ED Crasher dedi: Ps: En az 1 gb ram, Ai: En az 8 gb ram önerilen (16). Genişletmek için tıkla... Illustrator 8.0 gibi birşey kullan. Bayağı eski sürümü. Yada dediğim gibi alternatif bak.
ED Crasher dedi: Ps: En az 1 gb ram, Ai: En az 8 gb ram önerilen (16). Genişletmek için tıkla... Illustrator 8.0 gibi birşey kullan. Bayağı eski sürümü. Yada dediğim gibi alternatif bak.