Photoshop için 3000 TL sistem toplama

batuhan905

Decapat
3 bin TL bütçe ile Photoshop kullanabileceğim, internete hızlı fotoğraf yükleyip görüntüleyebileceğim bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 340869
Böyle olabilir. RAM fiyatları yakın olduğu için onu seçtim. 240GB SSD yeterli olur mu acaba?

250 gb hdd yi bir süredir silmeden kullanıyrıum. Aynı kapasitede ssd yeter diye düşünüyroum. Çok anlamıyorum bu işten ama olusturduğunuz liste işimi görür gibi. Parçaları araştırıp alacağım
Eki Görüntüle 340869
Böyle olabilir. RAM fiyatları yakın olduğu için onu seçtim. 240GB SSD yeterli olur mu acaba?
Senden ricam bu parçaların montajı için gerekli kabloları nasıl seçebilirim . Yardımcı olabilir misin

Son düzenleme:
Bence @Pantheon 'un önerdiği sistem sana göre ideal. Ryzen 3 2200G'de grafik birimi var ve sana tamamıyla yetecektir. SSD'yi de mutlaka almalısın.
Çok tesekkürler arkadaslar sağolun
@Pantheon daha önce yardımcı olmustun. Bi kaç aksilik oldu. Sistemi o zaman toplayamadım.aynısı hala geçerli mi ?değişecekse 3 bin civarı internete hızlı girebileceğim fotoğraf yükleyip photoshop kullanabileceğim bi sistem önerin var mı
@Pantheon[BGCOLOR=rgb(254, 254, 254)] daha önce yardımcı olmustun. Bi kaç aksilik oldu. Sistemi o zaman toplayamadım.aynısı hala geçerli mi ?değişecekse 3 bin civarı internete hızlı girebileceğim fotoğraf yükleyip photoshop kullanabileceğim bi sistem önerin var mı[/BGCOLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…