S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Ağustos 2021 #1 Dostlar selam babama Photoshop için bilgisayar arıyorum. Kastırmasan hızlı bir şekilde işlerini halledecek bilgisayar lazım bütçem 3.5k fotoğraftaki bilgisayar iş görür mü? Fiyatını hak eder mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2021
Dostlar selam babama Photoshop için bilgisayar arıyorum. Kastırmasan hızlı bir şekilde işlerini halledecek bilgisayar lazım bütçem 3.5k fotoğraftaki bilgisayar iş görür mü? Fiyatını hak eder mi? Teşekkürler.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 Linkteki çok kötü. Toplamaya çalışacağım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Ağustos 2021 #3 PS için bu kadar özelliğe gerek yok. Bu işinizi görür. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-3-07ada05-amd-3020e-4gb-256gb-ssd-freedos-masaustu-bilgisayar-90mv009rtx-p-HBV000012FUAZ
PS için bu kadar özelliğe gerek yok. Bu işinizi görür. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-3-07ada05-amd-3020e-4gb-256gb-ssd-freedos-masaustu-bilgisayar-90mv009rtx-p-HBV000012FUAZ
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.443 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 Çok Ultra hız beklemeyin arkadaşın attığı laptopa bakın.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Ağustos 2021 #5 Berkay Davas dedi: PS için bu kadar özelliğe gerek yok. Bu işinizi görür. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-3-07ada05-amd-3020e-4gb-256gb-ssd-freedos-masaustu-bilgisayar-90mv009rtx-p-HBV000012FUAZ Genişletmek için tıkla... Hocam çok düşük bu bizi yıllarca götürecek bir sistem lazım sadece Photoshop ve makine kontrol edilecek.
Berkay Davas dedi: PS için bu kadar özelliğe gerek yok. Bu işinizi görür. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-3-07ada05-amd-3020e-4gb-256gb-ssd-freedos-masaustu-bilgisayar-90mv009rtx-p-HBV000012FUAZ Genişletmek için tıkla... Hocam çok düşük bu bizi yıllarca götürecek bir sistem lazım sadece Photoshop ve makine kontrol edilecek.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Ağustos 2021 #6 selamdayi dedi: Hocam çok düşük bu bizi yıllarca götürecek bir sistem lazım sadece Photoshop ve makine kontrol edilecek. Genişletmek için tıkla... Tamam da PS zaten düşük sistem gereksinimli bir program. Makine kontrol ederken neler kullanacak? Aldığın ikinci el sistemler uzun süre götürmez. Benim tavsiyem özellik yerine kalite ara.
selamdayi dedi: Hocam çok düşük bu bizi yıllarca götürecek bir sistem lazım sadece Photoshop ve makine kontrol edilecek. Genişletmek için tıkla... Tamam da PS zaten düşük sistem gereksinimli bir program. Makine kontrol ederken neler kullanacak? Aldığın ikinci el sistemler uzun süre götürmez. Benim tavsiyem özellik yerine kalite ara.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Ağustos 2021 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Linkteki çok kötü. Toplamaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki bilgisayar alınmaz mı hocam ekran kartı fena değil sadece RAM eklememiz lazım. Berkay Davas dedi: Tamam da PS zaten düşük sistem gereksinimli bir program. Makine kontrol ederken neler kullanacak? Aldığın ikinci el sistemler uzun süre götürmez. Benim tavsiyem özellik yerine kalite ara. Genişletmek için tıkla... Hocam makine programları hakkında fazla bilgim yok yani sadece ph ve makine kontrol edecek.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Linkteki çok kötü. Toplamaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki bilgisayar alınmaz mı hocam ekran kartı fena değil sadece RAM eklememiz lazım. Berkay Davas dedi: Tamam da PS zaten düşük sistem gereksinimli bir program. Makine kontrol ederken neler kullanacak? Aldığın ikinci el sistemler uzun süre götürmez. Benim tavsiyem özellik yerine kalite ara. Genişletmek için tıkla... Hocam makine programları hakkında fazla bilgim yok yani sadece ph ve makine kontrol edecek.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Ağustos 2021 #8 selamdayi dedi: Hocam makine programları hakkında fazla bilgim yok yani sadece PS ve makine kontrol edecek. Genişletmek için tıkla... Attığım cihaza 8 GB RAM yükseltmesi ile uzun süre kullanırsınız diye düşünüyorum.
selamdayi dedi: Hocam makine programları hakkında fazla bilgim yok yani sadece PS ve makine kontrol edecek. Genişletmek için tıkla... Attığım cihaza 8 GB RAM yükseltmesi ile uzun süre kullanırsınız diye düşünüyorum.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #9 selamdayi dedi: Hocam çok düşük bu bizi yıllarca götürecek bir sistem lazım sadece Photoshop ve makine kontrol edilecek. Genişletmek için tıkla... 3500 tl ye yıllarca götürmez.
selamdayi dedi: Hocam çok düşük bu bizi yıllarca götürecek bir sistem lazım sadece Photoshop ve makine kontrol edilecek. Genişletmek için tıkla... 3500 tl ye yıllarca götürmez.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 20 Ağustos 2021 #10 Silinen üye dedi: 3500 TL'ye yıllarca götürmez. Genişletmek için tıkla... Yıllarca kastığım 1-2 yıl daha sonradan daha güçlü bir bilgisayar alacağız zaten.
Silinen üye dedi: 3500 TL'ye yıllarca götürmez. Genişletmek için tıkla... Yıllarca kastığım 1-2 yıl daha sonradan daha güçlü bir bilgisayar alacağız zaten.