E EuMa Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Monitör IPS panel 3. monitör olarak almayı planlıyorum. Oyun için bir tane, bir tane de eski tip video falan izlediğim monitörüm var. Aynı zamanda tasarımlar üretiyorum fakat monitörlerin renk doğruluğu düşük. Önerirken renk doğruluğuna dikkat edin.
3. monitör olarak almayı planlıyorum. Oyun için bir tane, bir tane de eski tip video falan izlediğim monitörüm var. Aynı zamanda tasarımlar üretiyorum fakat monitörlerin renk doğruluğu düşük. Önerirken renk doğruluğuna dikkat edin.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 14 Ağustos 2023 #2 Hocam piyasa Plus IPS veya premium IPS ekranlar çıktı ancak ne gibi renk doygunluğuna sahip bilmiyorum çevremdeki insanlar bayağı memnun.
Hocam piyasa Plus IPS veya premium IPS ekranlar çıktı ancak ne gibi renk doygunluğuna sahip bilmiyorum çevremdeki insanlar bayağı memnun.