Photoshop ile fotoğraf yazısı değiştirme

criminal1905

Hectopat
Daha fazla  
Photoshop'ta yazı nasıl değiştirilir? Aynı renk aynı font kullanılarak. Örnek: Bu fotoğrafı Sunucu Tarayıcı yazarak değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Bir de Photoshop kullanmayı da bilmiyorum ona göre anlatırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• menu_browse_servers.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 103
Metni yazdıktan sonra layer style kısmına gel sonra gradient overlay seçeneği oradan rastgele ikili bir renk seçerek attığın resimdeki renkleri palet ile seçebilirsin gerisi senin isteklerine kalmış.

Eki Görüntüle 1288394

Hocam elimden geldiğince aynısını yapmaya çalıştım. İyi forumlar dilerim.
Link.Google.Drive

Hocam seçtiğiniz yazıyı sağ tık yaptıktan sonra Blending Options seçin.
Aşağı kısımda Gradient Overlay var. Gradient sekmesinden Orange'ı seçin ve fonta en yakın olanı uygulayın.
Hemen onun altındaki Angle ayarını saat 9 hizasına getirin.
Yazı fontunuzu da buldum. Onu da ekleyim. Font

Hocam Fontu bulmuştum zaten bir de Photoshop kullanmayı bilmiyorum o yüzden tekrar anlatır mısınız ya da fotoğrafları atsam siz yapar mısınız 9 tane fotoğraf var benzer

9 tane fazlaymış hocam .d En iyisi size anlatmam olur. Hem siz de az çok bilgi sahibi olursunuz.
1- İlk olarak 390*32 piksel Transparent çalışma oluşturun.
2- Logonuzu Rectangular Marque Tool ile seçip kopyala yapıp oluşturduğunuz çalışmaya yapıştırın.
3- Yazı fontunu seçtikten sonra boyutunu ayarlayın Ctrl'ye basarak yapabilirsiniz.
4- En sağda layers'lar (Katmanlar) olacak o kısımdan yazdığınız yazıyı seçerek sağ tık yapın Blending Options seçin.
5- Aşağı kısımda Gradient Overlay var. Ona basarak yanında tik oluştuğundan emin olun.
Sağ tarafında Gradient kutusu var oradan istediğiniz rengi sonrasında istediğiniz renk skalasında seçin.
6- Hemen onun altında Angel ayarı vardır onuda saat 9 yönüne alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…