The Victor Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 389 Çözümler 2 5 Mart 2023 #1 Photoshop'da PNG olan bir fotoğrafın saydam olan kısımlarını boyamazken saydam olmayan kısımları boyamamasını istiyorum. Var mıdır bir yolu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
Photoshop'da PNG olan bir fotoğrafın saydam olan kısımlarını boyamazken saydam olmayan kısımları boyamamasını istiyorum. Var mıdır bir yolu?
Serhat_0612 Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 567 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 The Victor dedi: Photoshop'da PNG olan bir fotoğrafın saydam olan kısımlarını boyamazken saydam olmayan kısımları boyamamasını istiyorum. Var mıdır bir yolu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarmısın Nereyi boyamak ve boyamamak istediğin yeri de belirten güzel olur
The Victor dedi: Photoshop'da PNG olan bir fotoğrafın saydam olan kısımlarını boyamazken saydam olmayan kısımları boyamamasını istiyorum. Var mıdır bir yolu? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atarmısın Nereyi boyamak ve boyamamak istediğin yeri de belirten güzel olur
MustafaaBahadır Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 154 5 Mart 2023 #3 Boyamak istediğin yeri seç öyle boya ya da fotoğrafı seç sonra işlemi tersine çeviri yap.
The Victor Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 389 Çözümler 2 6 Mart 2023 #4 Serhat_0612 dedi: Fotoğraf atarmısın Nereyi boyamak ve boyamamak istediğin yeri de belirten güzel olur Genişletmek için tıkla... bunlar farklı katmanlar bir katmanı boyarken diğeri boyanmasını istiyorum fakat üstteki katmanın saydam olan kısımları yani png fotoğraftaki saydam olan kısımlarda boyanıyor MustafaaBahadır dedi: Boyamak istediğin yeri seç öyle boya ya da fotoğrafı seç sonra işlemi tersine çeviri yap. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum da seçme aleti çok düzgün çalışmıyor
Serhat_0612 dedi: Fotoğraf atarmısın Nereyi boyamak ve boyamamak istediğin yeri de belirten güzel olur Genişletmek için tıkla... bunlar farklı katmanlar bir katmanı boyarken diğeri boyanmasını istiyorum fakat üstteki katmanın saydam olan kısımları yani png fotoğraftaki saydam olan kısımlarda boyanıyor MustafaaBahadır dedi: Boyamak istediğin yeri seç öyle boya ya da fotoğrafı seç sonra işlemi tersine çeviri yap. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum da seçme aleti çok düzgün çalışmıyor