odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Photoshop'tan sitenin tasarımını yapıp bu tasarımı nasıl kodlayabilirim? Bildiğiniz iyi bir eğitim kanalı var mı, Udemy - YouTube fark etmez.
Arkadaşlar Photoshop'tan sitenin tasarımını yapıp bu tasarımı nasıl kodlayabilirim? Bildiğiniz iyi bir eğitim kanalı var mı, Udemy - YouTube fark etmez.
Hardmodeyasayan Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #2 PROTOTURK diye bir youtube eğitim kanalı var yardımcı olabilir.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #3 Hardmodeyasayan dedi: PROTOTURK diye bir youtube eğitim kanalı var yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırsam photoshop ile tasarım yapmıyor o kanal,video bulamadım bir türlü.
Hardmodeyasayan dedi: PROTOTURK diye bir youtube eğitim kanalı var yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırsam photoshop ile tasarım yapmıyor o kanal,video bulamadım bir türlü.
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2021 #4 Photoshop ile Website tasarımı yapan kaldı mı ki? Ben Skecth ve Figma ile yapılıyor diye biliyorum. İnceleyebilirsiniz
Photoshop ile Website tasarımı yapan kaldı mı ki? Ben Skecth ve Figma ile yapılıyor diye biliyorum. İnceleyebilirsiniz
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 10 Temmuz 2021 #5 Photoshop ile UI yapılmıyor artık. UI/UX ve Front-End öğreneceksin. Gerisi gelir.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #6 @Trascendentium psd to css görmüştüm bir yerde o yüzden sormuştum hatta youtube'da pixeladam yapıyormuş.
@Trascendentium psd to css görmüştüm bir yerde o yüzden sormuştum hatta youtube'da pixeladam yapıyormuş.
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 11 Temmuz 2021 #7 odinallfather dedi: @Trascendentium psd to css görmüştüm bir yerde o yüzden sormuştum hatta youtube'da pixeladam yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Onlar eskide kaldı. Bu konularda Türkçe kaynaklar da yenilik bakımından yok denecek kadar az. İngilizce kaynaklara yönel. YouTube'de işi anlatan, profesyoneller var. Onları bul.
odinallfather dedi: @Trascendentium psd to css görmüştüm bir yerde o yüzden sormuştum hatta youtube'da pixeladam yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Onlar eskide kaldı. Bu konularda Türkçe kaynaklar da yenilik bakımından yok denecek kadar az. İngilizce kaynaklara yönel. YouTube'de işi anlatan, profesyoneller var. Onları bul.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 554 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #8 Trascendentium dedi: Onlar eskide kaldı. Bu konularda Türkçe kaynaklar da yenilik bakımından yok denecek kadar az. İngilizce kaynaklara yönel. YouTube'de işi anlatan, profesyoneller var. Onları bul. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Trascendentium dedi: Onlar eskide kaldı. Bu konularda Türkçe kaynaklar da yenilik bakımından yok denecek kadar az. İngilizce kaynaklara yönel. YouTube'de işi anlatan, profesyoneller var. Onları bul. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler