hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar, aşağıdaki karmaşık resimdeki insanı silip, boşluğu yandakiyle doldurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri kasdasdk.PNG 2,8 MB · Görüntüleme: 101
Arkadaşlar, aşağıdaki karmaşık resimdeki insanı silip, boşluğu yandakiyle doldurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 Yandekiyle derken?
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 yyildirayy dedi: Yandekiyle derken? Genişletmek için tıkla... Silmek istediğim insanın solundaki kişi.
yyildirayy dedi: Yandekiyle derken? Genişletmek için tıkla... Silmek istediğim insanın solundaki kişi.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 hknekinci dedi: Silmek istediğim insanın solundaki kişi. Genişletmek için tıkla... Etrafını bari çizip resmi bozmasaydın bir bakardım. Varsa resmi tekrar at.
hknekinci dedi: Silmek istediğim insanın solundaki kişi. Genişletmek için tıkla... Etrafını bari çizip resmi bozmasaydın bir bakardım. Varsa resmi tekrar at.
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #5 yyildirayy dedi: Etrafını bari çizip resmi bozmasaydın bir bakardım. Varsa resmi tekrar at. Genişletmek için tıkla...
yyildirayy dedi: Etrafını bari çizip resmi bozmasaydın bir bakardım. Varsa resmi tekrar at. Genişletmek için tıkla...
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 hknekinci dedi: Eki Görüntüle 1658869 Genişletmek için tıkla...
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 yyildirayy dedi: Eki Görüntüle 1658905 Genişletmek için tıkla... Yaptığınız işlemi anlatabilir misiniz? Merak ettiğim oydu. Ben yaptığım zaman klonlama aracıyla olmuyor.
yyildirayy dedi: Eki Görüntüle 1658905 Genişletmek için tıkla... Yaptığınız işlemi anlatabilir misiniz? Merak ettiğim oydu. Ben yaptığım zaman klonlama aracıyla olmuyor.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #8 hknekinci dedi: Yaptığınız işlemi anlatabilir misiniz? Merak ettiğim oydu. Ben yaptığım zaman klonlama aracıyla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Klonlama aracıyla yaptım. Biraz fazla pratik yaparsan zamanla olur.
hknekinci dedi: Yaptığınız işlemi anlatabilir misiniz? Merak ettiğim oydu. Ben yaptığım zaman klonlama aracıyla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Klonlama aracıyla yaptım. Biraz fazla pratik yaparsan zamanla olur.