Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Hangisinin kullanımı sizin için daha eğlenceli? Ben Photoshop kullanmayı tasarım yapmayı çok seviyorum ama sanki Illustrator kullanmak daha eğlenceli gibi, sizce?
Hangisinin kullanımı sizin için daha eğlenceli? Ben Photoshop kullanmayı tasarım yapmayı çok seviyorum ama sanki Illustrator kullanmak daha eğlenceli gibi, sizce?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.239 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ekim 2024 #2 Photoshop. Ama ve lakin Adobe isimli sirketten igrendigim icin Affinity Photo denemek isterim.
Meraklı.e Centipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 Shimada Sensei dedi: Photoshop. Ama ve lakin Adobe isimli sirketten igrendigim icin Affinity Photo denemek isterim. Genişletmek için tıkla... neden hocam?
Shimada Sensei dedi: Photoshop. Ama ve lakin Adobe isimli sirketten igrendigim icin Affinity Photo denemek isterim. Genişletmek için tıkla... neden hocam?