CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.827 Çözümler 10 14 Mayıs 2023 #1 Adobe Photoshop 2021 kullanıyorum siyah beyaz bir fotoğrafı renklendirmek için neural filters seçeneğini kullanmak istedim fakat tuşa basılamıyordu. Fotoğrafa bir ayar yapmakmı gerekiyor kullanmak için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2023
Adobe Photoshop 2021 kullanıyorum siyah beyaz bir fotoğrafı renklendirmek için neural filters seçeneğini kullanmak istedim fakat tuşa basılamıyordu. Fotoğrafa bir ayar yapmakmı gerekiyor kullanmak için ne yapmalıyım?
kaler09ki Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 bilen yok mu aynı sorunu bende yaşıyorum bilen yok mu aynı sorunu bende yaşıyorum
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 7 Haziran 2024 #3 kaler09ki dedi: bilen yok mu aynı sorunu bende yaşıyorum bilen yok mu aynı sorunu bende yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Şu bilgileri deneyin.
kaler09ki dedi: bilen yok mu aynı sorunu bende yaşıyorum bilen yok mu aynı sorunu bende yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Şu bilgileri deneyin.