E eray133435 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2015 #1 The monitor profile "AOC İ2367" appears to be defective. Please rerun your monitor calibration software. Yeni monitör almıştım.Photoshop'u açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Use anyway ve Ignore profile diye 2 seçenek var. Nasıl Çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2015
The monitor profile "AOC İ2367" appears to be defective. Please rerun your monitor calibration software. Yeni monitör almıştım.Photoshop'u açtığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Use anyway ve Ignore profile diye 2 seçenek var. Nasıl Çözebilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Haziran 2015 #2 Monitörün kalibrasyonu ayarlanmamış, kalibrasyon yazılımını çalıştırın diyor Photoshop. Bunu Ignore diyerek göz ardı edebilirsiniz. Monitörün kalibrasyonu ayarlanmamış, kalibrasyon yazılımını çalıştırın diyor Photoshop. Bunu Ignore diyerek göz ardı edebilirsiniz.
Monitörün kalibrasyonu ayarlanmamış, kalibrasyon yazılımını çalıştırın diyor Photoshop. Bunu Ignore diyerek göz ardı edebilirsiniz. Monitörün kalibrasyonu ayarlanmamış, kalibrasyon yazılımını çalıştırın diyor Photoshop. Bunu Ignore diyerek göz ardı edebilirsiniz.