OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #11 Teşekkürler öneri için. İzlemeye başladım bile
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 25 Ağustos 2014 #12 Sony Vegas 12 var videomun sesini yutuyor delirdim 1.5 saatlik video çöp oldu. En iyisi Camtasia Studio 8 en kullanışlısı.
Sony Vegas 12 var videomun sesini yutuyor delirdim 1.5 saatlik video çöp oldu. En iyisi Camtasia Studio 8 en kullanışlısı.
OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #13 Aynı sorun bende vardı hallettim. Render yaparken .wmv ile render yaparsan ses yutma sorunu kalkar. 5 dakika önce yaptım .
Aynı sorun bende vardı hallettim. Render yaparken .wmv ile render yaparsan ses yutma sorunu kalkar. 5 dakika önce yaptım .
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 25 Ağustos 2014 #14 OE06 dedi: Aynı sorun bende vardı hallettim. Render yaparken .wmv ile render yaparsan ses yutma sorunu kalkar. 5 dakika önce yaptım . Genişletmek için tıkla... CS8 'in tek olumsuz yönü .avi dosya renderlemiyor Fraps'la çekilen videolar .avi oluyor Format Factory ile .avi'yi .mp4 çeviriyorum 480p render atıyorum YouTube'ye uploadlıyorum.
OE06 dedi: Aynı sorun bende vardı hallettim. Render yaparken .wmv ile render yaparsan ses yutma sorunu kalkar. 5 dakika önce yaptım . Genişletmek için tıkla... CS8 'in tek olumsuz yönü .avi dosya renderlemiyor Fraps'la çekilen videolar .avi oluyor Format Factory ile .avi'yi .mp4 çeviriyorum 480p render atıyorum YouTube'ye uploadlıyorum.
SpeedTroller Kilopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 113 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker, Webmaster 6 Kasım 2014 #15 OE06 dedi: Photoshop için Adobe Photoshop, video editlemek için Sony Vegas düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Seçiminiz gayet güzel ama Sony Vegas Pro karışık bir programdır. YouTube'den rehberlerini izleyerek profesyonel olabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2014
OE06 dedi: Photoshop için Adobe Photoshop, video editlemek için Sony Vegas düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Seçiminiz gayet güzel ama Sony Vegas Pro karışık bir programdır. YouTube'den rehberlerini izleyerek profesyonel olabilirsiniz.