Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 21 Aralık 2020 #41 zimablue dedi: Çok sönük duruyordu, dayanamadım Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık, gayet güzel olmuş.
zimablue dedi: Çok sönük duruyordu, dayanamadım Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık, gayet güzel olmuş.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 21 Aralık 2020 #42 Seradotwav dedi: Bunu daha fazla güzelleştirebilir misiniz tonlamalarla? En detaylı anlatım bu sanırım. Genişletmek için tıkla... Blondie dedi: Kaydıraktan kayan hiko baba kucağında köksal baba olsun. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İstediğin şey troll ve insanları aşağılayan bir şey olduğu için yapmıyorum. dafry dedi: @Steve Rogers Hocam herhangi bir font ile RDR2 temalı bir şey olabilir. ''dafry'' nickini de herhangi bir fontla yazsanız olur. Genişletmek için tıkla... Geronix dedi: Xbox, Playstation ve Nintendo logosunu birleştirmeye çalışır mısınız? Çok merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak. Genişletmek için tıkla... Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Arnadimo dedi: Hafif koyulaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Akkuşlu dedi: Hafif yaz efekti gibi turunculaştırır mısın? Eki Görüntüle 792905 Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Berker beyi Johnny Silverhand yap. Genişletmek için tıkla... Wake up, Recep! We have a computer to set up!
Seradotwav dedi: Bunu daha fazla güzelleştirebilir misiniz tonlamalarla? En detaylı anlatım bu sanırım. Genişletmek için tıkla... Blondie dedi: Kaydıraktan kayan hiko baba kucağında köksal baba olsun. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İstediğin şey troll ve insanları aşağılayan bir şey olduğu için yapmıyorum. dafry dedi: @Steve Rogers Hocam herhangi bir font ile RDR2 temalı bir şey olabilir. ''dafry'' nickini de herhangi bir fontla yazsanız olur. Genişletmek için tıkla... Geronix dedi: Xbox, Playstation ve Nintendo logosunu birleştirmeye çalışır mısınız? Çok merak ediyorum nasıl bir şey çıkacak. Genişletmek için tıkla... Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Arnadimo dedi: Hafif koyulaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Akkuşlu dedi: Hafif yaz efekti gibi turunculaştırır mısın? Eki Görüntüle 792905 Genişletmek için tıkla... Yamete Kudasai dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Berker beyi Johnny Silverhand yap. Genişletmek için tıkla... Wake up, Recep! We have a computer to set up!
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #43 Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 793187 İstediğin şey troll ve insanları aşağılayan bir şey olduğu için yapmıyorum. Eki Görüntüle 793228 Eki Görüntüle 793241 Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Eki Görüntüle 793263 Eki Görüntüle 793273 Eki Görüntüle 793288 Wake up, Recep! We have a computer to set up! Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 793187 İstediğin şey troll ve insanları aşağılayan bir şey olduğu için yapmıyorum. Eki Görüntüle 793228 Eki Görüntüle 793241 Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Eki Görüntüle 793263 Eki Görüntüle 793273 Eki Görüntüle 793288 Wake up, Recep! We have a computer to set up! Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #44 Steve Rogers dedi: Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Genişletmek için tıkla... Bence gayet iyisiniz harika olmuş. Kendim internette kullanabilir miyim bunu?
Steve Rogers dedi: Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Genişletmek için tıkla... Bence gayet iyisiniz harika olmuş. Kendim internette kullanabilir miyim bunu?
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 21 Aralık 2020 #45 Recep Baltaş aşağıdaki şeyi taksın. Ve çinli bıyığı olsun. Yanında ise katanası olsun. Biraz zor sanırım.
Recep Baltaş aşağıdaki şeyi taksın. Ve çinli bıyığı olsun. Yanında ise katanası olsun. Biraz zor sanırım.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 21 Aralık 2020 #46 Geronix dedi: Bence gayet iyisiniz harika olmuş. Kendim internette kullanabilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz tabii ki. batuhan_n dedi: Recep Baltaş aşağıdaki şeyi taksın. Eki Görüntüle 793312 Ve çinli bıyığı olsun. Yanında ise katanası olsun. Biraz zor sanırım. Genişletmek için tıkla... Konuyu raporlamıştım kilitleyebilir misiniz diye ama görmediler sanırım, ödevlerim ve derslerim başladığından dolayı yapamayacağım.
Geronix dedi: Bence gayet iyisiniz harika olmuş. Kendim internette kullanabilir miyim bunu? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz tabii ki. batuhan_n dedi: Recep Baltaş aşağıdaki şeyi taksın. Eki Görüntüle 793312 Ve çinli bıyığı olsun. Yanında ise katanası olsun. Biraz zor sanırım. Genişletmek için tıkla... Konuyu raporlamıştım kilitleyebilir misiniz diye ama görmediler sanırım, ödevlerim ve derslerim başladığından dolayı yapamayacağım.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #47 Steve Rogers dedi: Kullanabilirsiniz tabii ki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2020 #48 Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 793187 İstediğin şey troll ve insanları aşağılayan bir şey olduğu için yapmıyorum. Eki Görüntüle 793228 Eki Görüntüle 793241 Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Eki Görüntüle 793263 Eki Görüntüle 793273 Eki Görüntüle 793288 Wake up, Recep! We have a computer to set up! Genişletmek için tıkla... Tamam.
Steve Rogers dedi: Eki Görüntüle 793187 İstediğin şey troll ve insanları aşağılayan bir şey olduğu için yapmıyorum. Eki Görüntüle 793228 Eki Görüntüle 793241 Logo işinde pek iyi değilim, bu yüzden bu kadar çıktı. Eki Görüntüle 793263 Eki Görüntüle 793273 Eki Görüntüle 793288 Wake up, Recep! We have a computer to set up! Genişletmek için tıkla... Tamam.