Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #21 624739 dedi: Tabii, merakla bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam; köpekbotclscmcmrlftr.png drive.google.com aKuu dedi: Çok iyiler valla. Bunlar da benim eskiden yaptığım birkaç çalışma. Seninkilerin yanında kötü duruyorlar ama Genişletmek için tıkla... Yok hocam gayet iyi duruyorlar aslında. Işıklandırmalarınız iyi sadece gölge ve renklendirmeler bi tık iyi durmuyor.
624739 dedi: Tabii, merakla bekliyorum . Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam; köpekbotclscmcmrlftr.png drive.google.com aKuu dedi: Çok iyiler valla. Bunlar da benim eskiden yaptığım birkaç çalışma. Seninkilerin yanında kötü duruyorlar ama Genişletmek için tıkla... Yok hocam gayet iyi duruyorlar aslında. Işıklandırmalarınız iyi sadece gölge ve renklendirmeler bi tık iyi durmuyor.
F fasuba Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #22 Eline sağlık usta, çalışmalarını paylaştığın bir site, uygulama tarzı bir yer var mı?
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #23 fasuba dedi: Eline sağlık usta, çalışmalarını paylaştığın bir site, uygulama tarzı bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... İnstagram var reklam yapmak yasak mı değil mi bilmiyorum fakat, bu instam; Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
fasuba dedi: Eline sağlık usta, çalışmalarını paylaştığın bir site, uygulama tarzı bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... İnstagram var reklam yapmak yasak mı değil mi bilmiyorum fakat, bu instam; Login • Instagram Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. www.instagram.com
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 28 Mart 2023 #24 Furkan GRFN dedi: Buyurun hocam; köpekbotclscmcmrlftr.png drive.google.com Genişletmek için tıkla... Atlı olan fotoğrafı istemiştim, size de zahmet veriyorum.
Furkan GRFN dedi: Buyurun hocam; köpekbotclscmcmrlftr.png drive.google.com Genişletmek için tıkla... Atlı olan fotoğrafı istemiştim, size de zahmet veriyorum.
B byegcn Hectopat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #25 Elinize sağlık çok güzel gözüküyor
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #26 624739 dedi: Atlı olan fotoğrafı istemiştim, size de zahmet veriyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam ben yanlış anlamışım. Buyurun; lavdankacısclsmsoncmrfltr.png drive.google.com
624739 dedi: Atlı olan fotoğrafı istemiştim, size de zahmet veriyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam ben yanlış anlamışım. Buyurun; lavdankacısclsmsoncmrfltr.png drive.google.com
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.853 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Mart 2023 #27 @Furkan GRFN Eğer ki Ciri'nin fotoğrafını atmazsan evine baskın yaparım! Bu ciddidir!
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 28 Mart 2023 #28 aKuu dedi: Çok iyiler valla. Bunlar da benim eskiden yaptığım birkaç çalışma. Seninkilerin yanında kötü duruyorlar ama Genişletmek için tıkla... Demek bunu sen yaptın? Sürprizbozan: Bu Ben bunu yıllardır duvar kağıdı olarak kullandım . İnternette bulmuştum. Sanatçısı senmişin demek. Memnun oldum üstad.
aKuu dedi: Çok iyiler valla. Bunlar da benim eskiden yaptığım birkaç çalışma. Seninkilerin yanında kötü duruyorlar ama Genişletmek için tıkla... Demek bunu sen yaptın? Sürprizbozan: Bu Ben bunu yıllardır duvar kağıdı olarak kullandım . İnternette bulmuştum. Sanatçısı senmişin demek. Memnun oldum üstad.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #29 bonz dedi: @Furkan GRFN Eğer ki Ciri'nin fotoğrafını atmazsan evine baskın yaparım! Bu ciddidir! Genişletmek için tıkla... Hemen hocam. Buyurun, witcherclsmcmrfltr.png drive.google.com
bonz dedi: @Furkan GRFN Eğer ki Ciri'nin fotoğrafını atmazsan evine baskın yaparım! Bu ciddidir! Genişletmek için tıkla... Hemen hocam. Buyurun, witcherclsmcmrfltr.png drive.google.com
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 28 Mart 2023 #30 Furkan GRFN dedi: Ne demek hocam ben yanlış anlamışım. Buyurun; lavdankacısclsmsoncmrfltr.png drive.google.com Genişletmek için tıkla... Mükemmel durdu, elinize sağlık.
Furkan GRFN dedi: Ne demek hocam ben yanlış anlamışım. Buyurun; lavdankacısclsmsoncmrfltr.png drive.google.com Genişletmek için tıkla... Mükemmel durdu, elinize sağlık.