bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.854 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Mart 2023 #31 Furkan GRFN dedi: Hemen hocam. Buyurun, witcherclsmcmrfltr.png drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlayınca nedense düz renk'e geçiyor Windows acaba neyden? Diğer resimde de oldu.
Furkan GRFN dedi: Hemen hocam. Buyurun, witcherclsmcmrfltr.png drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlayınca nedense düz renk'e geçiyor Windows acaba neyden? Diğer resimde de oldu.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #32 624739 dedi: Eki Görüntüle 1717531 Mükemmel durdu, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Ben de yapmıştım fakat çok parlak geldiği için diğer çalışmamı yapmıştım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (870).png 3,2 MB · Görüntüleme: 47
624739 dedi: Eki Görüntüle 1717531 Mükemmel durdu, elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Ben de yapmıştım fakat çok parlak geldiği için diğer çalışmamı yapmıştım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mart 2023 #33 Karşıt Madde dedi: Demek bunu sen yaptın? Sürprizbozan: Bu Ben bunu yıllardır duvar kağıdı olarak kullandım . İnternette bulmuştum. Sanatçısı senmişin demek. Memnun oldum üstad. Genişletmek için tıkla... Sen sanırım orijinalini kullanmışsın hocam (ufo olmayan), ben sadece resmi güzel buldum ve onun üstüne ekleme ve renklendirme yaptım. O sıfırdan değil yani. Orijinali yabancı birisine aitti.
Karşıt Madde dedi: Demek bunu sen yaptın? Sürprizbozan: Bu Ben bunu yıllardır duvar kağıdı olarak kullandım . İnternette bulmuştum. Sanatçısı senmişin demek. Memnun oldum üstad. Genişletmek için tıkla... Sen sanırım orijinalini kullanmışsın hocam (ufo olmayan), ben sadece resmi güzel buldum ve onun üstüne ekleme ve renklendirme yaptım. O sıfırdan değil yani. Orijinali yabancı birisine aitti.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #34 bonz dedi: Hocam ayarlayınca nedense düz renk'e geçiyor Windows acaba neyden? Diğer resimde de oldu. Genişletmek için tıkla... Hiç bir bilgim yok hocam. İndirip direkt masaüstü yapın isterseniz.
bonz dedi: Hocam ayarlayınca nedense düz renk'e geçiyor Windows acaba neyden? Diğer resimde de oldu. Genişletmek için tıkla... Hiç bir bilgim yok hocam. İndirip direkt masaüstü yapın isterseniz.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.854 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Mart 2023 #35 Furkan GRFN dedi: Hiçbir bilgim yok hocam. İndirip direkt masaüstü yapın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yaptım hocam ama nedense düz renge dönüşüyor Windows...
Furkan GRFN dedi: Hiçbir bilgim yok hocam. İndirip direkt masaüstü yapın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yaptım hocam ama nedense düz renge dönüşüyor Windows...
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #36 bonz dedi: Zaten öyle yaptım hocam ama nedense düz renge dönüşüyor Windows... Genişletmek için tıkla... Maalesef hiç bir bilgim yok hocam ya.
bonz dedi: Zaten öyle yaptım hocam ama nedense düz renge dönüşüyor Windows... Genişletmek için tıkla... Maalesef hiç bir bilgim yok hocam ya.
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 28 Mart 2023 #37 Eline koluna sağlık reisim.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mart 2023 #38 Furkan GRFN dedi: Ben de yapmıştım fakat çok parlak geldiği için diğer çalışmamı yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu ayrı bir seviye olmuş yav Bunun yapılış aşaması var mı?
Furkan GRFN dedi: Ben de yapmıştım fakat çok parlak geldiği için diğer çalışmamı yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu ayrı bir seviye olmuş yav Bunun yapılış aşaması var mı?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.854 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 28 Mart 2023 #39 Furkan GRFN dedi: Maalesef hiç bir bilgim yok hocam ya. Genişletmek için tıkla... PNG olarak atmışsınız. Onu JPG'ye dönüştürdüm ve düzeldi. Çok hoş duruyor elinize sağlık.
Furkan GRFN dedi: Maalesef hiç bir bilgim yok hocam ya. Genişletmek için tıkla... PNG olarak atmışsınız. Onu JPG'ye dönüştürdüm ve düzeldi. Çok hoş duruyor elinize sağlık.
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 28 Mart 2023 #40 aKuu dedi: Bu ayrı bir seviye olmuş yav Bunun yapılış aşaması var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kaydını almamıştım. Çünkü SSD doluydu hocam Şöyle bir şey var sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bonz dedi: PNG olarak atmışsınız. Onu JPG'ye dönüştürdüm ve düzeldi. Çok hoş duruyor elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Oradan olabilir evet. PNG olarak alıyorum hep.
aKuu dedi: Bu ayrı bir seviye olmuş yav Bunun yapılış aşaması var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kaydını almamıştım. Çünkü SSD doluydu hocam Şöyle bir şey var sadece. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bonz dedi: PNG olarak atmışsınız. Onu JPG'ye dönüştürdüm ve düzeldi. Çok hoş duruyor elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Oradan olabilir evet. PNG olarak alıyorum hep.