Photoshopla Web Sitesi yapımı

Mehmet Şirin

Hectopat
Daha fazla  
Sizler için hazırladığım video, iyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, acaba o CS6'daki arka planın boyutunu alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Photoshop'u iyi bilen birisi hangi alanlarda çalışabilir? Bilgisayar mühendisliği ile alakası var mıdır? Tam CS6 indiriyordum da böyle bir şey görünce acaba biraz ilerletsem ileride faydası olur mu diye merak ediyorum. Teşekkürler @Mehmet Şirin

C# a yonelmesem izlerdim neyse suraya bir rezervasyon alayim da unuversitenin ilk yilindan itibaren acacagim blog icin yardimi dokunur

Photoshop ile bilgisayar mühendisliğin fazla alakası yoktur kardeşim, Grafik tasarım web tasarım gibi alanlarda gelişebilir.

Kod bilgisi bilmeyenler için hazırlamıştım. İlerde Css ile de dökebilirim.

Nasıl fazla alakası yoktur :S Bilgisayar mühendisiyim ben sadece kod yazarım keyfime bakarım dersen hata yaparsın ya da grafik tasarımcıyım ama kod yazmam dersen hata olur bence. Kod alanında uzmanlaşacaksan photoshop işlerini de kendini idare edebilecek kadar bilmesin aynı zamanda grafik tasarımcılar için de geçerli gibi geliyor bana. Bu düşüncelerim kendime ait.

Teşekkürler rez aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…