Photoshop'ta kaydederken başa PSD yerine başka bir format getirmek

Makaleler
21
Daha fazla  
Arkadaşlar Photoshop CC üzerinde çalışırken biliyorsunuz ki kaydederken en başta PSD seçili olarak geliyor fakat ben bunun yerine ilk olarak JPG veya PNG'nin gözükmesini istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?

Arkadaşlar Photoshop CC üzerinde çalışırken biliyorsunuz ki kaydederken en başta PSD seçili olarak geliyor fakat ben bunun yerine ilk olarak JPG veya Png'nin gözükmesini istiyorum. Bunu yapmanın bir yolu var mı?

Proje bitmeden başka format ile kaydedilmiyor bildiğim kadarıyla. Proje bitince de farklı kaydet seçeneği ile istediğin Format'ta kaydedebilirsin.

Farklı kaydet menüsünde açtığınız dosya ne türde ise onun uzantısı varsayılan olarak gözükür. Masaüstünde duran bir .png dosyasını Photoshop ile açıp düzenledikten sonra farklı kaydet derseniz varsayılan olarak .png uzantısı seçili olacaktır. Photostop dosya menüsünden yeni deyip oluşturduğunuzda .psd oluşur. Farklı kaydet deyince de varsayılan o olur.
Proje bitince de farklı kaydet seçeneği ile istediğin Format'ta kaydedebilirsin.
Ondan bahsetmiyor. Farklı kaydet kısmında direkt kaydet butonuna basmak istiyor.

Farklı kaydet menüsünde açtığınız dosya ne türde ise onun uzantısı varsayılan olarak gözükür. Masaüstünde duran bir .png dosyasını Photoshop ile açıp düzenledikten sonra farklı kaydet derseniz varsayılan olarak .png uzantısı seçili olacaktır. Photostop dosya menüsünden yeni deyip oluşturduğunuzda .psd oluşur. Farklı kaydet deyince de varsayılan o olur.

Ondan bahsetmiyor. Farklı kaydet kısmında direkt kaydet butonuna basmak istiyor.
Teşekkür ederim, şimdi anladım mantığını hiç farketmemiştim bunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı