LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar selam, Photoshop'a bir resim ekledim ve kenarlarından geçiyorum, geçtikten sonra çıktı almam için fotoğrafımı silmem gerekiyor fakat bir türlü silemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar selam, Photoshop'a bir resim ekledim ve kenarlarından geçiyorum, geçtikten sonra çıktı almam için fotoğrafımı silmem gerekiyor fakat bir türlü silemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 20 Şubat 2021 #2 Hangi fotoğrafı? Yürüyen karıncalar ile seçtiğiniz kısmı mı?
Frederick Bishop Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Araçlardan dikdörtgen seçim aracına gelin. Seçtiğiniz kısma sağ tıklayıp kaldırın.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #4 Frederick Bishop dedi: Araçlardan dikdörtgen seçim aracına gelin. Seçtiğiniz kısma sağ tıklayıp kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada hangi fotoğraf olduğuyla ne alakası var, fotoğrafa göre mi yorum yapacaksın?
Frederick Bishop dedi: Araçlardan dikdörtgen seçim aracına gelin. Seçtiğiniz kısma sağ tıklayıp kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada hangi fotoğraf olduğuyla ne alakası var, fotoğrafa göre mi yorum yapacaksın?
animloss Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 648 Makaleler 2 Çözümler 13 20 Şubat 2021 #5 LinkAdam dedi: Bu arada hangi fotoğraf olduğuyla ne alakası var, fotoğrafa göre mi yorum yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Hocam adam hangi alanı seçtiğinizi sormuş niye kızıyorsunuz?
LinkAdam dedi: Bu arada hangi fotoğraf olduğuyla ne alakası var, fotoğrafa göre mi yorum yapacaksın? Genişletmek için tıkla... Hocam adam hangi alanı seçtiğinizi sormuş niye kızıyorsunuz?